Hoe Censuur Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Censuur Uit Te Schakelen
Hoe Censuur Uit Te Schakelen

Video: Hoe Censuur Uit Te Schakelen

Video: Hoe Censuur Uit Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

"Internet Censor" filtert de inhoud van websites en beschermt deze tegen ongewenste en schadelijke informatie. Maar er zijn momenten waarop u de diensten van het programma moet weigeren.

Hoe censuur uit te schakelen
Hoe censuur uit te schakelen

Noodzakelijk

  • - PC met Windows-besturingssysteem;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Gebruik de gemakkelijkste manier om het programma van uw computer te verwijderen. Log in op het besturingssysteem met een account met beheerdersrechten. Open het startmenu van uw computer.

Stap 2

Selecteer het tabblad Programma's toevoegen of verwijderen en verwijder Internet Censor. Ga akkoord met het privacybeleid en voer het wachtwoord in dat u per e-mail hebt ontvangen bij het registreren van de software.

Stap 3

Gebruik een alternatieve verwijderingsmethode en activeer het Uninstall-bestand in de map met het geïnstalleerde programma. Verwijder "Internet Censor" door een speciaal wachtwoord in te voeren en start uw computer opnieuw op.

Stap 4

Als u geen toegang heeft tot het beheerdersaccount, of als u problemen ondervindt met de werking ervan, logt u in op het systeem in de veilige modus. Als uw computer niet voldoende is beveiligd of defect is, hoeft u het codewoord niet in te voeren. Gebruik een van de bovenstaande opties en verwijder het programma.

Stap 5

De "Internetcensor" omvat standaarddatabases die worden gegenereerd en automatisch bijgewerkt door de maker van de software. Er is ook een functie om de "zwarte" en "witte" lijsten te bewerken via de programma-instellingen. Breng wijzigingen aan en verplaats de geselecteerde internetbronnen van de toegestane lijst naar de verboden lijst.

Stap 6

Als u toegang heeft tot de instellingen en het wachtwoord kent, schakelt u tijdelijk de "Internetcensor" uit, die, zoals de meeste antivirussoftware, deze functie ondersteunt. "Internet Censor" is bedoeld voor de veilige werking van gebruikers op het World Wide Web; bewerken en verwijderen is moeilijk, in tegenstelling tot vergelijkbare bewerkingen met andere computerprogramma's.

Aanbevolen: