Hoe Maak Je Een Domeinnaam?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Domeinnaam?
Hoe Maak Je Een Domeinnaam?

Video: Hoe Maak Je Een Domeinnaam?

Video: Hoe Maak Je Een Domeinnaam?
Video: Heb Je Al Je Eigen Domeinnaam Met Webhosting? 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig hebben veel internetgebruikers vragen over domeinregistratie. In feite is het voor een gewoon persoon bijna onmogelijk om daadwerkelijk een domein te kopen. Waarom? Als u er geen technische ondersteuning voor kunt bieden, kunt u niet alle bewerkingen volledig beheren.

Hoe maak je een domeinnaam?
Hoe maak je een domeinnaam?

Noodzakelijk

Browser, pc, internet, geld, paspoort, TIN-gegevens

instructies:

Stap 1

Voordat u een domein koopt, moet u beslissen waar het zich bevindt. Om dit te doen, heb je je eigen machine nodig (met een persoonlijk kanaal) en dat er een DNS-server op deze machine is (die verantwoordelijk zal zijn voor de technische ondersteuning van het domein), en als je gewoon een domein registreert bij een commerciële provider, dan zijn er geen zorgen of problemen. Nadat je alles hebt voorbereid, kun je beginnen met registreren - delegatie.

Stap 2

In principe zijn er geen significante verschillen tussen een individu en een organisatie. Maar toch, het is prestigieuzer en gemakkelijker om een domeinnaam voor een organisatie te registreren. Om een domein voor een organisatie te registreren, moet u alle bank- en belastinggegevens van het bedrijf kennen (account, OKPO en andere TIN's). Om een domein te registreren voor een individu, d.w.z. voor een geliefde is het genoeg om een hoofd op zijn schouders te hebben, het nodige geld op zak en een werkende nameserver.

Stap 3

Nadat alle componenten en alle informatie samen zijn verzameld, kunt u doorgaan naar de RIPN-server (https://www.ripn.net/nic/dns/reg.html) en ga stap voor stap verder met het invullen van het registratieformulier

Stap 4

Het registratieformulier speelt een grote rol, dus neem deze transactie serieus.

Op de hoofdpagina voor registratie (https://www.ripn.net/nic/dns/reg.html) zijn er 4 opties om het formulier in te vullen om uit te kiezen - voor een organisatie (registratie in 5 stappen) of voor een individu (registratie in 9 stappen). Absoluut elk registratieformulier kan zowel via een regulier http-kanaal als via een versleuteld https - http - beveiligd. Alle gegevens moeten duidelijk in formaat worden ingevuld en mogen niet fictief zijn

We kunnen zeggen dat het registreren van een domein niet zo'n moeilijke operatie is, je moet gewoon alle punten strikt volgen.

Aanbevolen: