Bijgevoegde Bestanden Openen

Inhoudsopgave:

Bijgevoegde Bestanden Openen
Bijgevoegde Bestanden Openen

Video: Bijgevoegde Bestanden Openen

Video: Bijgevoegde Bestanden Openen
Video: bijlagen openen 2024, Mei
Anonim

Bestanden die aan een sms-bericht zijn toegevoegd, worden meestal "bijgevoegd" genoemd. Forumscripts, online e-mailservices en residente e-mailclientprogramma's hebben functies voor bestandsbijlagen. Afhankelijk van het bericht waaraan de bestanden zijn gekoppeld, verschillen ook de methoden om ze te openen.

Bijgevoegde bestanden openen
Bijgevoegde bestanden openen

instructies:

Stap 1

Als het bijgevoegde bestand een afbeelding is en de tekst waaraan het is toegevoegd een bericht op een forum is, dan zou de browser zo'n applicatie moeten openen zonder tussenkomst van u. Als uw internetbrowser de afbeelding bij het forumbericht niet weergeeft, is de meest waarschijnlijke reden voor dit probleem dat u niet bent geautoriseerd door de forumscripts en dat u zonder dit geen toegangsrechten hebt tot de bijgevoegde bestanden.

Stap 2

Als er bestanden zijn bijgevoegd bij een e-mail die u hebt ontvangen en u gebruikt een e-mailclient die op uw computer is geïnstalleerd om deze te lezen, dubbelklik dan op het pictogram van het bijgevoegde bestand om het te openen. Als reactie zal het programma u opties voor acties met het geselecteerde object tonen, inclusief het openen van een bestand. Als het een afbeelding is, bieden e-mailclients meestal geen keuze, maar geven ze deze gewoon weer in hun eigen afbeeldingsviewer.

Stap 3

Als u een online service gebruikt om een e-mail met bijgevoegde bestanden te bekijken, dan moeten deze bestanden in de meeste gevallen eerst op uw computer worden opgeslagen en vervolgens worden geopend met een van de applicaties erop geïnstalleerd. Welke van de applicaties dit bestand moet openen, het besturingssysteem zal zichzelf kunnen bepalen, u hoeft alleen maar op het opgeslagen object te dubbelklikken.

Stap 4

Wees voorzichtig met bijlagen bij de hoofdtekst van een e-mailbericht - dit is de meest gebruikte methode om virussen te verspreiden. Als u de afzender van het bericht niet kent, moeten de ontvangen bestanden worden gecontroleerd door een antivirusprogramma. Let vooral op uitvoerbare bestanden (exe-extensie), snelkoppelingen (pif) en links (lnk).

Aanbevolen: