De Weergave Van Pagina's Aanpassen

Inhoudsopgave:

De Weergave Van Pagina's Aanpassen
De Weergave Van Pagina's Aanpassen

Video: De Weergave Van Pagina's Aanpassen

Video: De Weergave Van Pagina's Aanpassen
Video: Je Berichten Pagina in Wordpress aanpassen 2024, Mei
Anonim

Als een webdesigner zich bij het ontwerpen van sites laat leiden door zijn eigen ideeën over schoonheid, kan het zijn dat de pagina niet erg gemakkelijk te bekijken is. Om dit probleem op te lossen, heeft elke browser de mogelijkheid om de weergave van pagina's afzonderlijk aan te passen.

De weergave van pagina's aanpassen
De weergave van pagina's aanpassen

instructies:

Stap 1

Als u Internet Explorer gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op het browserpictogram om het vervolgkeuzemenu te openen. Selecteer de opdracht "Eigenschappen". Klik op het tabblad Algemeen onder Weergaven op Kleuren om het weergegeven kleurenpalet van webpagina's aan te passen.

Stap 2

Schakel het selectievakje Windows-kleuren gebruiken uit en kies uw eigen kleuren voor de achtergrond, het lettertype en de koppelingen op de pagina. Als u wilt dat de kleur van de link verandert afhankelijk van de status (normaal, actief en bekeken), vinkt u het selectievakje "Kleur wijzigen bij zweven" aan

Stap 3

Klik met de linkermuisknop op het kleurstaalvak om het kleurenpalet op te roepen. Markeer de gewenste tint en bevestig uw keuze door op OK te drukken. Als u geen geschikte kleurtint hebt gevonden, klikt u op de knop Kleur definiëren om een uitgebreide kleurkiezer te openen.

Stap 4

Klik op Talen om de voorkeurstalen voor de paneelweergave in te stellen. Standaard is de lijst de taal die is opgegeven tijdens de installatie van Windows. Om een nieuwe taal toe te voegen, klikt u op de juiste knop en selecteert u uit de lijst in het venster "Taal toevoegen".

Stap 5

Als op de webpagina geen aangepast lettertype is geïnstalleerd, wordt het lettertype weergegeven dat u in de browserinstellingen hebt toegewezen. Klik op "Lettertype" en selecteer het type en de grootte. Als u alleen uw voorkeuren wilt gebruiken bij het browsen op websites, klikt u op Uiterlijk en selecteert u de juiste selectievakjes.

Stap 6

Om de weergave van Opera-browserpagina's aan te passen, selecteert u de opdrachten "Instellingen" en "Algemene instellingen" in het vervolgkeuzemenu. Op deze pagina kunt u lettertype en -grootte, achtergrondkleur en links toewijzen. Als de pagina te groot is en niet helemaal op uw beeldscherm past, selecteert u Pagina en aanpassen aan breedte in het hoofdmenu

Stap 7

Om de weergave van websites in Mozilla aan te passen, gebruikt u de opdracht "Opties" in het menu "Extra" en gaat u naar het tabblad "Inhoud". Stel het lettertype en de kleur in met de knoppen "Kleur" en "Geavanceerd". Selecteer de maat uit de lijst. Klik in het gedeelte "Talen" op "Selecteren" om een taal aan uw voorkeurslijst toe te voegen.

Aanbevolen: