Animatie Bijsnijden

Inhoudsopgave:

Animatie Bijsnijden
Animatie Bijsnijden

Video: Animatie Bijsnijden

Video: Animatie Bijsnijden
Video: WOORD, IMAGE CLIP zoals bijsnijden van een foto 2024, Mei
Anonim

Als dit of dat segment van de GIF-animatie niet bij je past, kan het pijnloos worden geëlimineerd. Dit kan worden gedaan met behulp van de almachtige grafische editor Adobe Photoshop.

Animatie bijsnijden
Animatie bijsnijden

instructies:

Stap 1

Open Adobe Photoshop, en daarin - het vereiste animatiebestand. Klik op het menu-item Bestand> Openen of gebruik de sneltoets Ctrl + O. Selecteer in het volgende venster het gewenste bestand en klik op "Openen".

Stap 2

Open het animatievenster: Klik op Venster> Animatie. In dit venster wordt de animatie die in het programma is geladen, frame voor frame weergegeven. Als u aandacht besteedt aan het venster "Lagen" (als het afwezig is, drukt u op F7), zult u merken dat er evenveel lagen in zitten als er frames zijn in het venster "Animatie". Elke laag dupliceert één frame, maar als deze laag wordt verwijderd, is er in de uiteindelijke animatie in plaats van dit frame een lege ruimte. Daarom is het noodzakelijk om met frames in het venster "Animatie" te werken.

Stap 3

Kies ongewenste opnamen. In dit geval kunt u, net als bij het selecteren van bestanden in de standaard Windows Verkenner, de Shift- of Ctrl-toetsen gebruiken. Verwijder nu de frames door op de knop "Verwijdert geselecteerde frames" te klikken. Het bevindt zich onderaan het animatievenster en verschijnt als een prullenbak. Klaar, animatie is geknipt.

Stap 4

Om bijvoorbeeld een vergissing te corrigeren, hebt u mogelijk de verkeerde frames verwijderd, u kunt teruggaan en deze corrigeren. Gebruik de sneltoets Ctrl + Z om één stap heen en weer te gaan. Gebruik het venster Geschiedenis (Venster> Geschiedenis) om een paar stappen terug te gaan.

Stap 5

Sla nu het resultaat op. Klik op Bestand> Opslaan voor web en apparaten of druk op Alt + Ctrl + Shift + S. Controleer in het venster dat verschijnt of de instelling Looping-opties Forever is en klik vervolgens op de knop Opslaan. Definieer in het volgende venster het pad voor het bestand en klik op "Opslaan".

Aanbevolen: