Hoe De Achtergrondafbeelding Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achtergrondafbeelding Te Veranderen
Hoe De Achtergrondafbeelding Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrondafbeelding Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrondafbeelding Te Veranderen
Video: hoe verander je je achtergrond op pc 2024, Mei
Anonim

Voor velen, velen in onze tijd, is de computer een werkinstrument en amusementscentrum, een bron van informatie en een communicatiemiddel geworden. Het is duidelijk dat het ontwerp van de plek waar een persoon meerdere uren per dag doorbrengt erg belangrijk is. OS Windows biedt zijn gebruikers een breed scala aan bureaubladinstellingen.

Hoe de achtergrondafbeelding te veranderen
Hoe de achtergrondafbeelding te veranderen

Noodzakelijk

OS Windows, afbeeldingen voor achtergrond

instructies:

Stap 1

Om de achtergrondafbeelding te wijzigen als u XP of Windows 2000 hebt geïnstalleerd, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad. Selecteer in het contextmenu het item "Eigenschappen" en vervolgens het tabblad "Desktop". In het gedeelte "Achtergrond" uit de lijst kunt u een kant-en-klare afbeelding kiezen. Als u geen geschikte afbeelding hebt gevonden, klikt u op de knop "Bladeren" om te beginnen met zoeken op uw harde schijf of op het netwerk. Als de afbeelding kleiner is dan het scherm, kunt u deze uitrekken of vermenigvuldigen en meerdere kopieën op het bureaublad plaatsen ("Tegel"), of de afbeelding in het midden plaatsen en deze omgeven met een gekleurde achtergrond. Houd er rekening mee dat het verkleinen van de afbeelding de kwaliteit kan verminderen. Door op de knop "Bureaublad aanpassen" te klikken, kunt u het uiterlijk van de standaardpictogrammen wijzigen.

Stap 2

Windows Vista biedt een nieuwe set achtergronden. Ga via de knop "Start" naar het "Configuratiescherm", selecteer de map "Vormgeving en persoonlijke instellingen", vervolgens "Personalisatie" en "Desktop-achtergrond". Als er niets geschikts is in de voorgestelde afbeelding, klikt u op de knop Bladeren en zoekt u een afbeelding uit andere bronnen. Selecteer op het tabblad "Hoe de afbeelding te plaatsen" de plaatsingsmethode: uitrekken, in het midden van het scherm plaatsen of het bureaublad betegelen. U kunt een willekeurige afbeelding maken die u leuk vindt als achtergrond van het bureaublad. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de afbeelding, selecteer in het contextmenu het item "Instellen als bureaubladafbeelding".

Stap 3

In de 7e versie van Windows werd het mogelijk om een diavoorstelling als achtergrond in te stellen. Ga vanuit het menu Start naar Configuratiescherm, selecteer Vormgeving en persoonlijke instellingen en vervolgens Bureaubladachtergrond wijzigen. Blader door een reeks kant-en-klare tekeningen of gebruik de knop "Bladeren" om een afbeelding uit andere bronnen te zoeken en deze naar een aparte map te uploaden. Vink het vakje aan in de linkerbovenhoek van elke afbeelding die u aan uw diavoorstelling wilt toevoegen. Stel in de lijst onder de reeks voorgestelde achtergrondafbeeldingen de parameters voor de diavoorstelling in: "Beeldpositie" op het bureaublad - passen, in het midden plaatsen of uitrekken; "Verander afbeelding elke …" - stel de framesnelheid in bij het weergeven van een diavoorstelling; Shuffle - selecteer de volgorde van de frames. Bevestig uw keuze door op OK te klikken. Om een nieuwe afbeelding aan de diavoorstelling toe te voegen, opent u deze via "Bladeren", vinkt u het vakje aan en bevestigt u de selectie door op de knop "Wijzigingen opslaan" te klikken.

Aanbevolen: