Hoe De Database Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe De Database Te Downloaden
Hoe De Database Te Downloaden

Video: Hoe De Database Te Downloaden

Video: Hoe De Database Te Downloaden
Video: How to download and install Microsoft SQL Server 2019 database and SQL Server Management Studio 2024, Mei
Anonim

DB (Blandedancer) is een personageklasse in de online multiplayer-game Lineage II. Combineert de kenmerken van een jager, buffer en debuffer, altijd bewapend met twee zwaarden. Dit is een teamspeler, en alleen in een feest(groep) is hij sterk en gewild.

Hoe de database te downloaden
Hoe de database te downloaden

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - Lineage II-klant.

instructies:

Stap 1

Bedenk bij het nivelleren van de database dat dansen een van de belangrijkste en meest diverse troeven van deze klasse is. Ze duren twee minuten, besteden veel mana, omdat elke volgende dans nog meer MP vereist. Daarom moet je na een paar rondes mana regenereren/aanvullen. Het voordeel van de dans is dat ze sterk zijn, hun castingtijd kort is, hun effect strekt zich uit over het hele feest, ze overlappen of vervangen niets, en hun effect wordt samengevat met andere buffs.

Stap 2

Pomp de volgende dansen voor de database: Dance of Fire, geeft een verhoging van de kritiek met 50%, Dance of Light, verhoogt fysieke schade voor bogen en jagers die kwetsbaar zijn voor heilige aanvallen. Gebruik de laatste dans in de kloof, catacomben, necropolissen, hoop mobs. Dance of Inspiration is ook belangrijk voor bogen, vooral tijdens belegeringen. Dance of Mystic geeft een toename van de aanvalskracht van goochelaars, toegevoegd aan de Empower buff.

Stap 3

Houd er bij het nivelleren van Bladedancera rekening mee dat dit een teamspeler is, hij is serieus gevaarlijk op de assist. Zijn belangrijkste taak is om degenen die te dichtbij komen te verslaan, om zo lang mogelijk te leven, zolang er tenminste één DD, die kan worden versterkt door dans, in het feest leeft. Elk personage met een kamp kan een probleemvijand worden voor de database, je moet voor ze oppassen bij het levelen van een Bladedancer-personage. Het belangrijkste doel van de DB in de strijd is ondersteuning, buffers, genezers.

Stap 4

Kies de volgende soorten feesten voor de database: magiërs onder de CDL, groot feest van bogen, feest van jagers in de catacomben (necropolissen), kloof. De laatste partij is de beste optie om uw database te upgraden. Ook Bladedancer is nodig in een raid party wanneer hij twee dansen heeft voor magiërs. Je kunt het ontwikkelen in de richting van schade of in de richting van de buffer, het hangt af van je speelstijl, evenals van de gebruikelijke feesten. Hij heeft geen tatoeage nodig. Gebruik als wapen een paar focussen: Tsurugi of zijn analogen of Sword Of Nightmare.

Aanbevolen: