Hoe Ondertitels Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe Ondertitels Te Combineren
Hoe Ondertitels Te Combineren

Video: Hoe Ondertitels Te Combineren

Video: Hoe Ondertitels Te Combineren
Video: Hoe bewijs verzamelen uit messenger?! (Nederlandse ondertitels) 2024, Mei
Anonim

Het combineren van ondertitels met een videobestand is meestal nodig om de video aan verschillende websites toe te voegen, omdat de flash player geen ondersteuning biedt voor het afzonderlijk uploaden van bestanden.

Hoe ondertitels te combineren
Hoe ondertitels te combineren

Noodzakelijk

Subtitle Workshop-programma of een ander programma met vergelijkbare functies

instructies:

Stap 1

Download een set Perian 1.0-codecs naar uw computer, naast de hoofdfunctie voegt dit programma ook ondertitels samen met videobestanden. Installeer het na het downloaden en lees de interface aandachtig door.

Stap 2

Open de video met ondertiteling in dit programma, selecteer de samenvoegfunctie en sla het op als een enkel bestand op je harde schijf. Daarna kan uw video met ondertiteling naar internet worden geüpload. Ze worden ook geladen en weergegeven als een integraal onderdeel van de video.

Stap 3

Gebruik het Subtitle Workshop-programma dat, naast het maken van ondertitels, geavanceerde functionaliteit heeft om ze te bewerken en te configureren, en om ze te combineren met een videobestand. Download het hiervoor van de officiële website van de fabrikant en registreer u indien nodig. Gebruik het menu om je video- en titelbestand te openen, als er geen is, maak en configureer het dan hier. Selecteer de functie om bestanden te combineren en op te slaan in het gewenste formaat op uw computer.

Stap 4

Blader door de lijst met ondertitelingssoftware en kies degene die het beste bij uw behoeften past. U kunt door de programma's bladeren met behulp van de zoekbalk van uw browser. Kijk ook eens op de torrent-forums - de secties van audiobewerkingsprogramma's bevatten vaak bijgewerkte versies van deze programma's die kunnen worden gedownload met gedetailleerde beschrijvingen.

Stap 5

Lees ook in de forums gebruikersrecensies en hun advies over het instellen van de software. Bijna elk min of meer serieus programma heeft de functie om ondertitels te combineren met video-opnames, maar als je ermee blijft werken, installeer dan een stabiel werkend speciaal programma met geavanceerde functionaliteit.

Aanbevolen: