Hoe Te Tekenen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Te Tekenen In Photoshop
Hoe Te Tekenen In Photoshop

Video: Hoe Te Tekenen In Photoshop

Video: Hoe Te Tekenen In Photoshop
Video: How to Cartoon Yourself (#1 Step-by-Step PHOTOSHOP Tutorial) 2024, Mei
Anonim

De grafische editor Adobe Photoshop is in de eerste plaats bedoeld voor de fijne verwerking van tekeningen en foto's met verschillende effecten. Weinig mensen zouden eraan denken om serieuze grafieken of tekeningen te maken in deze editor. De editor heeft echter enkele hulpmiddelen voor dergelijk werk.

Hoe te tekenen in Photoshop
Hoe te tekenen in Photoshop

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Open Adobe Photoshop en maak een nieuw project aan via het hoofdmenu Nieuw item. Het is optimaal om direct de gewenste afbeeldingsgrootte (in pixels of centimeters) en andere parameters in te stellen. In de regel kan het project standaard automatisch worden ingesteld met standaardafmetingen.

Stap 2

Bekijk de tekengereedschappen in het paneel aan de linkerkant van dichtbij. Het derde blok van boven bevat de elementen "Pen" en "Geometrische figuur", die zullen helpen bij de moeilijke taak van tekenen. Trek een lijn met de pen, waardoor een nieuwe laag ontstaat. Verplaats de lijn naar de gewenste locatie met behulp van het gereedschap uit het eerste blok. Veel bewerkingen worden uitgevoerd met een computermuis, dus beweeg de cursor voorzichtig.

Stap 3

Activeer het gereedschap Geometrische vormen. Selecteer het type element dat u wilt maken en de vorm ervan. Klik op een gebied van je afbeelding en sleep de vorm naar de gewenste grootte. Let op de vorminscriptie - daar vindt u de meest voorkomende complexe vormen, zoals een hart, een envelop, een pijl en andere.

Stap 4

Als de vorm niet naar wens is gepositioneerd, verplaatst u deze met het juiste gereedschap vanaf het eerste blok. Merk op dat u de gewenste locatiepunten tot op honderdsten van een pixel kunt instellen door het selectievakje Show Bounding Box aan te vinken en een van de omtrekpunten te selecteren.

Stap 5

Adobe Photoshop heeft een breed scala aan functies en verschillende tools. Het is voldoende om de ingebouwde hulp voor het gebruik van het programma te bestuderen, en u zult in staat zijn om goede afbeeldingen te maken of bestaande afbeeldingen te corrigeren. In de regel zijn er veel gratis cursussen op internet waarmee u kunt leren werken in grafische editors.

Aanbevolen: