Hoe Spellen Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Spellen Te Herstellen
Hoe Spellen Te Herstellen

Video: Hoe Spellen Te Herstellen

Video: Hoe Spellen Te Herstellen
Video: How to MAKE A FLIPBOOK 2024, Mei
Anonim

Bij het opnieuw installeren van het systeem moeten alle programma's (inclusief games) opnieuw worden geïnstalleerd. Dit betekent dat je de spellen opnieuw moet doorlopen. Maar als je veel tijd hebt besteed aan het voltooien van je favoriete spel, is het zonde om alle prestaties te verliezen. Bereid je voor om het systeem opnieuw te installeren: sla de gamebestanden op zodat je ze later gemakkelijk kunt herstellen.

Hoe spellen te herstellen
Hoe spellen te herstellen

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Open je spelmap. Om te zien waar het spel is opgeslagen op de harde schijf, klik je met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel op het bureaublad. Selecteer Eigenschappen. Zoek bovenaan het venster het pad naar de gamebestanden in het veld "Object". Volg dit pad in de "Verkenner".

Stap 2

Onderzoek de spelmappen. Zoek een map met de naam Opslaan. In dergelijke mappen worden bestanden opgeslagen waarin wordt vastgelegd hoeveel niveaus je hebt gehaald en tot welke mogelijkheden je personage zich in het spel heeft ontwikkeld. Kopieer de hele map Opslaan naar een andere partitie op uw harde schijf. Maak bijvoorbeeld op schijf "D": een map "Mijn games" en daarin - een map met de naam van je game (voor het geval je de opslag van meer dan één game wilt kopiëren).

Stap 3

Sommige games zijn zo gebouwd dat ze opgeslagen gegevens naar de persoonlijke mappen van de gebruiker schrijven. Open "Mijn Computer" en zoek uw eigen gebruikersmap. Schakel de weergave van verborgen en systeembestanden in de mapeigenschappen in (item "Organiseren" - "Map- en zoekopties"). Ga nu naar de verborgen AppData-map en vervolgens naar de Roaming-map. Zoek nu de map van je game, en daarin - de opgeslagen gegevens, en kopieer deze naar de voorbereide locatie.

Stap 4

Installeer het spel opnieuw nadat u het systeem opnieuw hebt geïnstalleerd. Kopieer daarna de Save dad naar de gamemap en vervang de bestaande bestanden. Start het spel en controleer of je opgeslagen bent. Vrijwel alle games kunnen op deze manier worden hersteld. Als je problemen hebt met het vinden van de map waarin de game je voortgang in de game opslaat, raadpleeg dan de thematische forums voor informatie. Je kunt ook gewoon de hele game opnieuw installeren en de save op internet vinden. Vaak plaatsen gebruikers van verschillende games hun save. Exact hetzelfde bestand kan niet worden gevonden, maar het is mogelijk om dichter bij het verstreken moment te komen om de interesse in het spel niet te verliezen.

Aanbevolen: