Hoe Maak Je Een 3D-video Van Een Gewone?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een 3D-video Van Een Gewone?
Hoe Maak Je Een 3D-video Van Een Gewone?

Video: Hoe Maak Je Een 3D-video Van Een Gewone?

Video: Hoe Maak Je Een 3D-video Van Een Gewone?
Video: 3D Video extreme!!! (evo 3D Works) 2024, Mei
Anonim

Het meest populaire type bioscoop van de laatste tijd zijn 3D-films. In bijna elke bioscoop kun je in 3D-modus naar de premières, waar je je tegen een kleine vergoeding volledig onderdompelt in de door de regisseur bedachte realiteit. Niet alle films hebben echter deze effecten. En het is niet altijd mogelijk om naar de bioscoop te gaan. In zo'n situatie kun je thuis 3D-kijken organiseren.

Hoe maak je een 3D-video van een gewone?
Hoe maak je een 3D-video van een gewone?

instructies:

Stap 1

Neem een stereobril. Vind ze bij een vriend of koop ze online. Meestal bestaan ze uit een kartonnen frame en spelen twee speciale platen van rood en blauw de rol van glazen. Download en installeer de KMPlayer-videoviewer op uw computer. Deze speler ondersteunt bijna alle videobestandsformaten en is in hoge mate aanpasbaar. Deze software is te vinden op internet met behulp van zoekmachines of op de website softodrom.ru.

Stap 2

Download het Anaglyph.ax-filter voor het KMPlayer-programma. Voeg een nieuw filter toe aan de viewer. Ga hiervoor naar de programma-instellingen door op de F2-knop te drukken. Selecteer onder Filters de optie Aangepast filterbeheer om de inhoud ervan weer te geven. Klik op de knop Extern filter toevoegen om het programma naar de locatie van het nieuwe hulpprogramma te wijzen. Zet de schakelaar op "Geforceerd gebruiken".

Stap 3

Pas het filter aan. Dubbelklik hiervoor op het Anaglyph-filter om het parametervenster te openen. Stel de scènediepte in tussen 2 en 7. Het is de moeite waard om met deze parameter te experimenteren, aangezien de gewenste waarde afhangt van de kwaliteit van de videosequentie van de film zelf. Zodra deze parameters in het programma zijn geconfigureerd, klikt u op de knop "Opslaan" zodat alle ingestelde waarden in het systeem worden ingesteld.

Stap 4

Om nu een film in 3D-modus te bekijken, moet u het Anaglyph.ax-filter in de filminstellingen inschakelen, uw bril opzetten en ontspannen in uw favoriete stoel. Sluit een 5.1-geluidssysteem aan op uw computer voor een bioscoopervaring. In de regel hoeven dergelijke systemen geen speciale software in het besturingssysteem te installeren.

Aanbevolen: