Hoe Maak Je Een Illustratie

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Illustratie
Hoe Maak Je Een Illustratie

Video: Hoe Maak Je Een Illustratie

Video: Hoe Maak Je Een Illustratie
Video: Hoe maak je een tof Profiel plaatje in Illustrator 2024, Mei
Anonim

In de moderne mediaruimte is vorm niet minder belangrijk dan inhoud, en vaak bepalend. Daarom is de grafische vormgeving van sites, artikelen, advertenties en vele andere middelen erg belangrijk voor de uiteindelijke beleving van het project door kijkers en bezoekers. Als u de inhoud van uw bron echt van hoge kwaliteit en mooi wilt maken, kunt u leren hoe u ongebruikelijke en opvallende illustraties maakt in Adobe Photoshop.

Hoe maak je een illustratie
Hoe maak je een illustratie

instructies:

Stap 1

Download elk decoratief lettertype dat u leuk vindt van internet en installeer het op uw computer. Om een mooie tekstillustratie te maken, heb je een achtergrond nodig, bijvoorbeeld een houtstructuur. Om deze textuur te maken, maakt u een nieuwe afbeelding in Photoshop en vult u deze met een donkerbruine kleur.

Stap 2

Zet de achtergrondkleur op lichtbruin. Ga na het vullen naar Filter> Render en selecteer de optie Vezels met Variance 12.0, Strenght 34.0. Druk op de randomisatieknop totdat u tevreden bent met het resultaat.

Stap 3

Om de textuur dieper te maken, opent u het menu Laag en maakt u een nieuwe aanpassingslaag Verloopkaart met een overgang van zwart naar donkerbruin. Met de laagovervloeimodus Overlay en dekking ingesteld op 50%, vul je de textuur met een verloop.

Stap 4

Maak nu een nieuwe CMYK-afbeelding en plak de gemaakte houtstructuur erin. Schrijf een willekeurige tekst in het eerder gekozen lettertype, bijvoorbeeld de naam van uw site. Gebruik alle kleuren voor de tekst, omdat u ze later zult vervangen door textuur.

Stap 5

Open de stijlinstellingen van de tekstlaag en stel de volgende effecten voor de tekst in: Slagschaduw, Gloed buiten, Schuine kant en reliëf, Lijn met de juiste kleurparameters.

Stap 6

Maak een nieuwe laag en klik tussen de nieuwe laag en de tekstlaag met de linkermuisknop terwijl je de Alt-toets ingedrukt houdt om een uitknipmasker te maken. Vul de nieuwe laag met houtstructuur, selecteer vervolgens de tekstlaag en kies de optie Wijzigen> Inkrimpen, vul vervolgens de selectie met wit en stel een Gaussiaans vervagen in (Filter> Gaussiaans vervagen).

Stap 7

Verlaag de dekking van de laag tot 40%. Gum de onderkant van de witte doorschijnende vulling uit met een zachte gum. Vul de illustratie aan met eventuele decoratieve grafische elementen, harmonisch opgaand in het totaalbeeld en aanpassend met laagstijleffecten.

Stap 8

Versier de illustratie met een kant-en-klaar ornament dat in elke kleur kan worden geverfd en semi-transparant op de achtergrond van uw tekstuele belettering kan worden geplaatst.

Aanbevolen: