Hoe Teken Je Een Cartoon In Flash

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Cartoon In Flash
Hoe Teken Je Een Cartoon In Flash

Video: Hoe Teken Je Een Cartoon In Flash

Video: Hoe Teken Je Een Cartoon In Flash
Video: How To Draw The Flash | Justice League 2024, April
Anonim

Flash-technologieën worden nu vrij actief gebruikt bij het maken van websites, games en cartoons. Je eigen cartoon maken met flits is niet zo moeilijk. Hiervoor wordt het principe van het construeren van symbolische animatie gebruikt, het wordt ook wel crossover genoemd.

Hoe teken je een cartoon in Flash
Hoe teken je een cartoon in Flash

Noodzakelijk

  • - Adobe Audition-programma;
  • - grafische editor.

instructies:

Stap 1

Teken de belangrijkste achtergronden, de plaatsen waar alle gebeurtenissen van je flash-cartoon zullen plaatsvinden. Dit is nodig om het voorlopige resultaat van het werk te zien bij het maken van de animatie. Maak vervolgens schetsen, schetsen van de karakters van de cartoon. Doe dit in een speciaal schetsprogramma zoals Art Rage. Maak hier een algemeen beeld van de personages, evenals sjablonen voor emoties, posities en gezichtsuitdrukkingen.

Stap 2

Ga naar het programma werken met flash, importeer daar schetsen om een flash-cartoon te maken. Maak een schets van je schets. Nu is het niet het belangrijkste om het mooi te versieren, te dromen en de held in verschillende poses te tekenen, dit geeft je een idee van het personage.

Stap 3

Bedenk welke delen van je personage vervormd of verplaatsbaar zullen zijn. Als het volledig mobiel is, schets het dan niet volledig. En verdeel het in delen/symbolen. Selecteer hiervoor het object en druk op F8. Selecteer in het geopende venster het type symbool - "grafisch".

Stap 4

Dupliceer het bestaande symbool om nieuwe draaisymbolen te tekenen om het maken van een cartoon in Flash te vereenvoudigen. Teken andere personages, cartoonobjecten, enz. volgens hetzelfde principe.

Stap 5

Neem een voorbereide achtergrond en maak een lusbeweging. Teken hiervoor een achtergrond binnen het werkgebied, kopieer deze en plak de kopie naar rechts of naar links. Teken de lege ruimte. Maak een symbool van de resulterende afbeelding, open deze om te bewerken.

Stap 6

Rek het resulterende frame in de tijdlijn uit door op de F5-toets te drukken. Maak een tween, maak een keyframe op de laatste (door op F6) te drukken.

Stap 7

Verplaats de achtergrond zodat het gekopieerde deel van de achtergrondafbeelding in het laatste frame overeenkomt met de originele achtergrond in het eerste frame. Uitgang naar het hoofdpodium. Voeg een symbool in en rek het frame uit. Het zal een continue achtergrondbeweging hebben. Meng de karaktersymbolen over de achtergrond.

Stap 8

Voeg soundtrack toe aan je cartoon. Als u al een stemacterend bestand in *.wav-indeling heeft, gaat u naar het menu "Bestand" en selecteert u de opdracht "Openen", selecteert u het gewenste bestand en stelt u vervolgens de gewenste kwaliteit in het venster dat wordt geopend in. Of sleep het audiobestand gewoon naar het programmavenster.

Stap 9

U kunt ook voice-overs opnemen in de applicatie zelf. Maak hiervoor een nieuw bestand aan en begin met opnemen. Met behulp van de knoppen op de werkbalk kunt u het gewenste gedeelte uit het bestand knippen of het afspelen herhalen.

Aanbevolen: