Hoe De Taal In De Film Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taal In De Film Te Veranderen
Hoe De Taal In De Film Te Veranderen

Video: Hoe De Taal In De Film Te Veranderen

Video: Hoe De Taal In De Film Te Veranderen
Video: Hoe de taal op Netflix te wijzigen 2024, Maart
Anonim

Films in mkv-formaat wegen nogal wat, maar dit komt doordat dit bestand meerdere audiotracks in verschillende talen bevat. Voor veel gebruikers is deze weergaveoptie best handig.

Hoe de taal in de film te veranderen
Hoe de taal in de film te veranderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - video speler.

instructies:

Stap 1

Als u uw videobestand opent met de standaard Windows Media Player, drukt u tijdens het afspelen op de Alt-toets. Stel in het menu dat verschijnt de afspeeltaal in via het menu geluid en nagesynchroniseerde tracks. Als je een Engelse versie van het besturingssysteem hebt geïnstalleerd, heet dit menu Audio en Taaltraks.

Stap 2

Als u een film bekijkt in KmPlayer, gebruikt u de sneltoets Ctrl + X om het menu te openen. Stel daarna in het menu de gewenste soundtrack in.

Stap 3

Als u slechts één audiotrack in uw video wilt maken, gebruikt u speciale editors die u op internet kunt downloaden, bijvoorbeeld VirtualDubMod.

Stap 4

Open gewoon je film in het menu, selecteer onnodige tracks met de muis en de Ctrl-toets en klik vervolgens op "Audiotracks verwijderen". Hier kunt u andere soundtracks aan de film toevoegen, die u van internet kunt downloaden. Dit is best handig als het bestand niet de vereiste stemacteurs bevat.

Stap 5

Download een speler met een gebruiksvriendelijke interface voor het bekijken van videobestanden en stel standaard de keuze van de tracks in bij het openen van bestanden. Raadpleeg de instructie om de trackcontrolefunctie uit te voeren bij het afspelen van dergelijke mediabestanden op verschillende zelfstandige apparaten. Vaak is trackselectie alleen beschikbaar met de afstandsbediening. Als u een schijf bekijkt met een film die meerdere audiotracks bevat, wordt de selectie van degene die u nodig hebt meestal uitgevoerd vanuit het hoofdmenu wanneer u de schijf opent.

Stap 6

Lees op de achterkant van de verpakking over de beschikbare talen voor uw film. Dit is meestal alleen beschikbaar voor gelicentieerde schijven. Let bij het kopen altijd goed op de achterkant van de verpakking.

Aanbevolen: