Een Foto Openen Voor Documenten

Inhoudsopgave:

Een Foto Openen Voor Documenten
Een Foto Openen Voor Documenten

Video: Een Foto Openen Voor Documenten

Video: Een Foto Openen Voor Documenten
Video: How to Open HEIC Photos in Windows 10! 2024, Mei
Anonim

Met de komst van digitale technologieën kost het openen van een fotosalon voor documenten veel minder geld en tijd. En de vraag naar deze diensten zal altijd groot zijn. De service van foto's voor documenten van al het werk van fotosalons is ongeveer 70%, 20-25% is het afdrukken van digitale foto's. Ook in de salon kunt u andere diensten verlenen: digitaliseren, opnemen op schijven van oude analoge foto's, restaureren van oude foto's, foto-ontwerp, fotomontage, productie van kalenders, ansichtkaarten, verkoop van films, batterijen, camera's en andere accessoires.

Een foto openen voor documenten
Een foto openen voor documenten

instructies:

Stap 1

Kies een locatie en pand voor uw bedrijf. Het is erg belangrijk dat het fotopaviljoen zich op een drukke, beloopbare plek bevindt. Het is ook belangrijk dat er geen concurrenten in de buurt zijn. Het is beter om het pand in een winkelcentrum of winkel te huren. Hiervoor is 3-6 m² voldoende.

Stap 2

Voer bij het openen van een salon een brede reclamecampagne uit. Hang borden op, aankondigingen, deel folders uit.

Stap 3

Salonuitrusting kopen. Je hebt minimaal een digitale camera, statief, flitser, inkjet kleurenfotoprinter, computer en gelicentieerde software nodig. Als de kamer donker is, koop dan extra lichtbronnen; je hebt ook een speciale paraplu nodig om het licht te verspreiden. Daarnaast heb je meubels nodig: een bureau, een stoel voor de fotograaf en voor de opdrachtgever, een spiegel, een hanger en het Photoshop-programma.

Stap 4

Huur een fotostudio personeel. U kunt zelf foto's maken, een bestelling plaatsen, geld aannemen, werken met Photoshop, foto's afdrukken, etc. Maar in de toekomst heb je een assistent nodig, omdat iemand andere organisatorische zaken moet doen: naar de belastingdienst, de administratie, materialen kopen voor de studio, en dit kost tijd.

Stap 5

Houd er rekening mee dat een fotostudio zich binnen zes maanden kan terugbetalen. Het hangt allemaal af van de huurprijs en de aanwezigheid van de salon. In de winter zijn er minder bezoekers, in de zomer zijn er veel bezoekers. aanvragers bereiden zich voor om binnen te komen, vakantiegangers geven paspoorten af. Om nul werk te garanderen, heb je minimaal 2-3 klanten per dag nodig. Nadat u met succes één punt hebt geopend, kunt u het netwerk uitbreiden en andere fotosalons openen. Dit zal helpen de winstgevendheid van het bedrijf te vergroten en risico's te verminderen. Maakt het ene fotopaviljoen geen winst, dan kan het andere deze verliezen dekken.

Aanbevolen: