Een Chat Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Een Chat Deblokkeren
Een Chat Deblokkeren

Video: Een Chat Deblokkeren

Video: Een Chat Deblokkeren
Video: instagram heeft chat bericht heeft mij geblokkeerd| doe het niet na 2024, April
Anonim

Als de gebruiker de regels voor het gebruik van een bepaalde bron overtreedt, is de toegang daartoe beperkt. Afhankelijk van welke regels de deelnemer overtrad, zijn er verschillende manieren om de ban in de chat te omzeilen.

Een chat deblokkeren
Een chat deblokkeren

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - volmacht.

instructies:

Stap 1

Als de toegang tot de chat wordt geblokkeerd, neem dan contact op met de beheerders of moderators van de service om de redenen te achterhalen. Als dit een fout blijkt te zijn, wordt de toegang tot de bron hervat. Ook werken chats en forums soms niet door technische werkzaamheden of onvoorziene omstandigheden in de werking van de server. In dit geval moet u een bepaalde tijd wachten voordat u de werking hervat.

Stap 2

Als blijkt dat je verbannen bent vanwege het overtreden van bepaalde regels voor het gebruik van de chat, verander dan je gebruikersnaam om toegang te krijgen tot het systeem. Gebruik voor de registratie niet de oude gegevens, aangezien u ook door uw e-mailadres verbannen zou kunnen worden.

Stap 3

Gebruik de chat van het nieuwe account totdat de ban van je account is verwijderd (als het tijdelijk was). U kunt ook opnieuw worden verbannen voor het gebruik van twee accounts op één bron; Lees de chatregels voor meer informatie over dit onderwerp.

Stap 4

Als je verbannen bent van chat op IP-adres, verander dit dan. Dit kan op verschillende manieren - door opnieuw verbinding te maken of door een anonimiserende site te gebruiken. Als je ISP je een dynamisch IP-adres geeft, verbreek dan je internetverbinding en verbreek daarna ook je lokale netwerk.

Stap 5

Haal daarna de stekker uit de netwerkkaart en wacht 10-15 minuten. Na deze tijd moet de verbinding worden verbroken. Steek vervolgens de stekker terug in de overeenkomstige connector van het LAN-modem, schakel in het gedeelte Internetverbindingen de lokale netwerkverbinding en de internetverbinding in. Ga naar de chat.

Stap 6

Als u de anonimiseringsfunctie wilt gebruiken om de chat binnen te gaan, voltooi dan het bijbehorende verzoek op internet en volg een van de aangeboden links. Selecteer een IP-adres van een derde partij als masker en ga naar chat.

Aanbevolen: