Hoe Een Boek Te Vertalen Van Pdf Naar Fb2

Inhoudsopgave:

Hoe Een Boek Te Vertalen Van Pdf Naar Fb2
Hoe Een Boek Te Vertalen Van Pdf Naar Fb2

Video: Hoe Een Boek Te Vertalen Van Pdf Naar Fb2

Video: Hoe Een Boek Te Vertalen Van Pdf Naar Fb2
Video: Псс, пацан, есть чё по грешникам? ► 1 Прохождение Dante’s Inferno (Ад Данте) 2024, April
Anonim

Het fb2-formaat is niet het meest populaire formaat. Het wordt uitsluitend actief gebruikt voor mobiele toepassingen, omdat ze geen boeken in pdf-formaat kunnen lezen. Soms moeten gebruikers het ene formaat naar het andere converteren en dan beginnen de problemen.

Hoe een boek te vertalen van pdf naar fb2
Hoe een boek te vertalen van pdf naar fb2

Het fb2-formaat zelf is een van de vertegenwoordigers van formaten voor het opslaan van verschillende documenten. Meestal bevat het verschillende boeken en meer. Het onderscheidende voordeel is dat het kan worden gebruikt om boeken op verschillende mobiele apparaten te lezen. De meeste mobiele apparaten ondersteunen bijvoorbeeld geen PDF (waar boeken het vaakst worden gedistribueerd), maar fb2 is er ideaal voor. Natuurlijk kun je speciale software downloaden die PDF-bestanden opent, maar je moet het nog steeds vinden, en dit is niet altijd mogelijk.

De gemakkelijkste manieren

In dit opzicht zijn gebruikers vaak op zoek naar manieren om bestanden van PDF naar fb2 te converteren. Opgemerkt moet worden dat er verschillende manieren zijn om bestanden te converteren. De snelste is om een speciale PDF naar fb2-converter te gebruiken. Om dergelijke software te gebruiken, hoeft u geen buitengewone kennis te hebben. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het bronbestand te selecteren, vervolgens de doelmap op te geven en te wachten tot het conversieproces is voltooid. Het belangrijkste voordeel van dit programma is de eenvoudige en intuïtieve interface. Het is dankzij hem dat zelfs een beginnende gebruiker het ene bestandsformaat naar het andere kan converteren.

De gebruiker kan ook een speciale online PDF Reader-converter gebruiken, die het PDF-formaat zal veranderen in fb2. Het kan het formaat van bijna elk bestand wijzigen in het formaat dat de gebruiker nodig heeft, en het belangrijkste voordeel is dat het niet op een pc hoeft te worden geïnstalleerd.

Voor degenen die niet op zoek zijn naar gemakkelijke manieren

Er is een andere uitweg uit deze situatie. U kunt bijvoorbeeld eerst het formaat van een pdf-document wijzigen naar DOC (als u bijvoorbeeld iets in het bestand wilt corrigeren) en het dan pas omzetten naar fb2. Om PDF naar DOC te converteren, kunt u Amber PDF Converter gebruiken. Het belangrijkste voordeel is dat het het converteren van PDF-bestanden naar een grote verscheidenheid aan andere formaten ondersteunt (bijvoorbeeld html, chm, txt, doc, xls, mcw, sam, enz.). Om vervolgens de laatste fase van de conversie uit te voeren, moet u het programma HtmlDocs2fb2 installeren. Zoals de naam al doet vermoeden, kan dit programma niet alleen werken met het doc-formaat, maar ook met html. Daarnaast is er onder de functionaliteit de mogelijkheid om resultaten automatisch te archiveren. Als gevolg hiervan kan de gebruiker een geconverteerd bestand krijgen met behulp van deze programma's.

Aanbevolen: