Hoe Maak Je Je Eigen Muziek Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Muziek Op Een Computer
Hoe Maak Je Je Eigen Muziek Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Muziek Op Een Computer

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Muziek Op Een Computer
Video: De Beste GRATIS DAW (muziekprogramma) voor je Home Studio 2024, April
Anonim

Computertechnologieën hebben niet alleen invloed gehad op de zakenwereld, maar ook op cultuur en kunst. Een zeldzame muzikant in de moderne wereld weet niet hoe hij muziek op een computer moet maken in de vorm van afbeeldingen (noten en partituren) of geluid (audiotracks). Zowel de professional als de amateur kunnen hun eigen werk opnemen op een computer als ze de opnamevorm kiezen.

Hoe maak je je eigen muziek op een computer
Hoe maak je je eigen muziek op een computer

instructies:

Stap 1

De vorm van de partituur. Muzieknotatie op een computer is veel handiger dan papier: u kunt uw werk gemakkelijker maken zonder de maten op een rij te zetten (de editor doet dit), zonder herhaalde fragmenten opnieuw te tekenen (de bewerking wordt vervangen door kopiëren en plakken) en zonder veel andere problemen. Het enige dat u nodig hebt, is een bladmuziekeditor zoals "Sibelius", "Guitar Pro" of "Final". Download en installeer het programma, voer de registratiesleutel in en klik op de knop 'score maken'. Selecteer de parameters van het stuk: grootte, aantal instrumenten, tempo, titel, auteur van muziek en songtekst.

Stap 2

Na het invoeren van de basisinformatie verschijnt er een blanco vel virtueel papier voor je. Gebruik het menu "Kladblok" om notities van duur in te voegen die overeenkomen met uw idee in de eerste maat en verder. Voeg zo nodig beats toe, geef de nuances van de slagen aan. Als u klaar bent, slaat u het bestand op onder de titel van het werk in de map die u nodig heeft. U kunt later terugkeren naar verdere bewerking.

Stap 3

Om muziek op te nemen als tracks heb je geluidseditors nodig (“Sound Forge”, “Audition”, Audacity”, etc.), voorbeeldbibliotheken en VST- en DX-plug-inpakketten. Snijd de benodigde geluiden in verschillende tijdsduren, gebruik verschillende samplehoogtes, speciale effecten van plug-ins.

Aanbevolen: