Waar Een Laptop Terugsturen Voor Reserveonderdelen

Inhoudsopgave:

Waar Een Laptop Terugsturen Voor Reserveonderdelen
Waar Een Laptop Terugsturen Voor Reserveonderdelen

Video: Waar Een Laptop Terugsturen Voor Reserveonderdelen

Video: Waar Een Laptop Terugsturen Voor Reserveonderdelen
Video: Laptop tips - Nieuwe laptop instellen 2024, Mei
Anonim

Het kopen van een nieuwe laptop maakt het oude apparaat overbodig en verzamelt onnodig stof, waardoor het ruimte inneemt in het appartement. Toch is het mogelijk om een laptop met een voordeel voor uzelf af te doen door deze in te leveren voor reserveonderdelen.

Waar een laptop terugsturen voor reserveonderdelen
Waar een laptop terugsturen voor reserveonderdelen

instructies:

Stap 1

Neem de tijd om de laptop uit elkaar te halen en probeer hem gemonteerd te verkopen als hij in goede staat verkeert. Het is vooral fijn als de garantieperiode van het apparaat nog niet is verstreken. Probeer het naar de winkel te brengen waar je het hebt gekocht. Verkopers zijn wettelijk verplicht het bestede bedrag volledig terug te betalen als er reden is om de laptop terug te sturen, bijvoorbeeld bij storingen, uitwendige gebreken, etc.

Stap 2

Implementeer laptophardware in uw voordeel. Besteed aandacht aan die apparaten waar vraag naar blijft, zelfs als ze verouderd zijn, zoals voedingen, harde schijven, toetsenborden en touchpads. Deze componenten falen vaak bij laptopgebruikers, waardoor het noodzakelijk is om met spoed onderdelen voor hetzelfde laptopmodel aan te schaffen.

Stap 3

Plaats een advertentie voor de verkoop van reserveonderdelen voor laptops op speciale bronnen op internet, op sociale netwerken of advertenties in stadskranten. De opbrengst van zo'n verkoop zal klein zijn, maar het is nog altijd beter dan de laptop stoffig thuis te laten staan.

Stap 4

Breng uw laptop of laptoponderdelen naar een kringloopwinkel of geef het aan een particuliere dealer. Als u over alle benodigde documenten beschikt en de onderdelen naar behoren werken, kunt u de componenten van het apparaat met succes overhandigen, nadat u hiervoor een bepaald bedrag hebt ontvangen.

Stap 5

Breng uw laptop naar een reparatiewerkplaats. Meestal kopen particuliere reparatiebedrijven graag gebruikte laptops en laptoponderdelen van eigenaren, omdat ze vaak te maken hebben met een tekort aan reserveonderdelen. Je krijgt hier de minste opbrengst voor, maar je kunt toch van het oude toestel af.

Stap 6

Presenteer de laptop aan je vrienden of familieleden als ze dit apparaat nodig hebben. Kinderen en al diegenen die een technische nieuwigheid nog niet onder de knie hebben en zich willen aansluiten bij de wereld van computertechnologie, zullen altijd blij zijn met zo'n geschenk.

Aanbevolen: