Hoe Een Laptopmonitor Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptopmonitor Te Veranderen
Hoe Een Laptopmonitor Te Veranderen

Video: Hoe Een Laptopmonitor Te Veranderen

Video: Hoe Een Laptopmonitor Te Veranderen
Video: How to Fix - Replace the LCD Screen on a Lenovo Laptop Computer 2024, Mei
Anonim

Een laptop heeft een hele reeks onderscheidende voordelen: hij is klein van formaat, het is een onafhankelijke computer in één apparaat, hij is gemakkelijk mee te nemen en anderen. Zoals elk klein digitaal apparaat heeft een laptop echter een zeer kleine monitor. Om een film te kijken is het daarom beter om er een andere monitor op aan te sluiten.

Hoe een laptopmonitor te veranderen
Hoe een laptopmonitor te veranderen

instructies:

Stap 1

Bekijk de uitgangen op een laptop. U vindt hun gedetailleerde beschrijving in de documentatie bij de laptop of op de officiële website van de fabrikant. De video-uitgangen zijn behoorlijk groot. Meestal heeft een laptop ten minste één VGA-connector. Het is echter vermeldenswaard dat sommige laptops andere extra connectoren kunnen hebben waarmee u extra apparaten met kabels kunt aansluiten.

Stap 2

Koop een monitor met een VGA-connector en een geschikte kabel. Sluit de monitor aan op de connector op de laptop met behulp van de kabel die bij de monitor is geleverd. Als uw monitor een DVI-aansluiting heeft, kunt u deze aansluiten met een adapter. Deze adapters kunnen in elke computerwinkel worden gekocht. Als standaardingangen worden gebruikt, hoeft u alleen een standaardkabel aan te schaffen om de monitor aan te sluiten, maar voordat u koopt, moet u goed naar de ingang kijken, die zich precies op de monitor bevindt.

Stap 3

Ga naar de instellingen van je bureaubladafbeelding. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op een vrij gebied op het bureaublad en selecteert u "Schermresolutie" of "Eigenschappen" in de lijst. U kunt dezelfde instellingen vinden via het "Configuratiescherm" in het menu "Start". Kies de meest optimale opties. In de regel kan er bij het aansluiten van een nieuw apparaat enige vervorming op het beeldscherm zijn, omdat er geen stuurprogramma's zijn, dus download de juiste software.

Stap 4

Schik de weergavevolgorde met behulp van de grafische weergave van de twee monitoren in het venster met weergave-instellingen. Raak vertrouwd met de bedieningselementen voor toetsenborduitvoer.

Aanbevolen: