Hoe Gzip-compressie In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Gzip-compressie In Te Schakelen
Hoe Gzip-compressie In Te Schakelen

Video: Hoe Gzip-compressie In Te Schakelen

Video: Hoe Gzip-compressie In Te Schakelen
Video: How to Add HTML Compression /GZIP 2024, Mei
Anonim

Gzip-compressie kan de hoeveelheid gegevens verminderen die naar de gebruiker wordt verzonden bij het laden van een pagina op internet. Dit maakt het mogelijk om de weergavesnelheid van de site in het browservenster aanzienlijk te verhogen dankzij het speciale dynamische compressie-algoritme dat wordt gebruikt.

Hoe gzip-compressie in te schakelen
Hoe gzip-compressie in te schakelen

Het is nodig

  • - Hosting die het bewerken van php.ini ondersteunt;
  • - FTP-client.

instructies:

Stap 1

Om de Gzip-compressiemodus in te schakelen, moet u een speciale richtlijn in php.ini gebruiken. Met dit bestand kunt u de uitvoering van scripts die zijn geschreven in de programmeertaal PHP aanpassen, waardoor het werk van alle programma's die op de server worden uitgevoerd, kan worden verfijnd. U kunt php.ini openen met elke teksteditor. De locatie van het bestand is afhankelijk van de instellingen van je hostingprovider en de software die op de servers wordt gebruikt.

Stap 2

Gebruik een FTP-manager om naar uw website te gaan of gebruik het configuratiescherm van de hostingprovider. Sommige bedrijven staan gebruikers toe om configuratiebestanden rechtstreeks te bewerken via een editorvenster dat in het configuratiescherm is ingebouwd. Als het menu-item voor het wijzigen van php.ini ontbreekt en u de bestandslocatie niet kunt vinden tijdens het bladeren door de sitestructuur via FTP, is uw hosting uitgeschakeld.

Stap 3

Als je weet dat de hoster het configureren van php.ini toestaat, maar je kunt dit bestand niet vinden, maak dan een info.php-document aan en voer de code in: Sla de wijzigingen op in het bestand en upload het naar de server, en specificeer het juiste pad in de adresbalk van de browser (bijvoorbeeld

Stap 4

De pagina die verschijnt, toont de PHP-instellingen. Het php.ini-adres wordt in de regel Loaded Configuration File geschreven.

Stap 5

Download het configuratiebestand naar uw computer en open het met een willekeurige teksteditor. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het document en selecteer "Openen met".

Stap 6

Zoek in het venster dat verschijnt de volgende regel: zlib.output_compression = Uit Verander de waarde in Aan: zlib.output_compression = Aan

Stap 7

Sla uw wijzigingen op en upload het bestand met behulp van een FTP-client terug naar de server en vervang het. Gzip-compressie is ingeschakeld.

Stap 8

Ga naar de site en test het compressiewerk in verschillende browsers. Als je problemen hebt met het laden van pagina's, moet Gzip uitgeschakeld zijn.

Aanbevolen: