Hoe Grafisch Geheugen Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Grafisch Geheugen Te Vergroten
Hoe Grafisch Geheugen Te Vergroten

Video: Hoe Grafisch Geheugen Te Vergroten

Video: Hoe Grafisch Geheugen Te Vergroten
Video: Hoe hoog geheugen / RAM-gebruik in Windows 10 te repareren 2024, Mei
Anonim

Grafisch geheugen is het klembord van een videokaart, wat een van de belangrijkste kenmerken is. U kunt het op verschillende manieren verhogen, afhankelijk van uw mogelijkheden en computerconfiguratie.

Hoe grafisch geheugen te vergroten
Hoe grafisch geheugen te vergroten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Voordat u kiest hoe u het grafische geheugen van uw computer wilt vergroten, moet u de huidige configuratie bekijken in de bureaubladeigenschappen op het tabblad "Adapter". Als u een externe grafische kaart op uw moederbord hebt aangesloten, kunt u deze vervangen door een recenter model dat overeenkomt met uw moederbordmodel. Controleer de compatibiliteitsparameters op de officiële website van de fabrikant van de videoadapter op de weergavepagina voor apparaatconfiguratie.

Stap 2

Als u de eigenaar bent van een laptop en in de configuratie ervan is een videoadapter ingebouwd in het moederbord, controleer dan aan de hand van het model de mogelijkheid om een externe videokaart te installeren. Als het moederbord de installatie van een nieuwe videoadapter niet ondersteunt, kunt u deze vervangen, of u kunt in het BIOS een deel van het RAM-geheugen van de computer aan het grafisch geheugen toewijzen. In dit geval zullen de algehele prestaties van de computer iets lager worden en zal het klembord van de videokaart sneller werken.

Stap 3

Als het mogelijk is om extra RAM-modules te installeren, koop dan een extra beugel die past bij uw moederbordmodel. Als de geheugenslots al vol zijn, vervangt u het geheugen door kaarten met een hogere capaciteit in termen van capaciteit om het verder te distribueren naar de videokaart van de computer. Als de geïntegreerde videokaart in een gewone computer wordt gebruikt, is het in de meeste gevallen mogelijk om een externe module te installeren.

Stap 4

Gebruik verschillende softwaremethoden om uw videogeheugen te vergroten. U kunt ook grafisch geheugen vrijmaken door ongebruikte programma's af te sluiten, de maximale prestatiemodus in te stellen in de computereigenschappen, enzovoort.

Stap 5

U kunt ook speciale software voor uw computer downloaden, waarmee extra profielen worden gemaakt voor het spelen van games, waarin, na het opnieuw opstarten van de computer, een aanzienlijke hoeveelheid videogeheugen wordt vrijgemaakt door enkele systeemprogramma's te sluiten die niet nodig zijn om computergames te starten.

Stap 6

Houd er rekening mee dat de beste manieren om het grafisch geheugen te vergroten nog steeds zijn om hardware te vervangen, het verbruik van bronnen van de computer te verminderen door programma's op de achtergrond te sluiten en de gebruikersinterface te vereenvoudigen. Als de software en games niet goed werken, controleer dan ook of het probleem bij de videokaart ligt en niet bij andere hardware.

Aanbevolen: