Hoe Een Virtuele Schijf Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virtuele Schijf Te Openen
Hoe Een Virtuele Schijf Te Openen

Video: Hoe Een Virtuele Schijf Te Openen

Video: Hoe Een Virtuele Schijf Te Openen
Video: VirtualBox Error Failed to Open a Session for the Virtual Machine 2019 Guide 2024, Mei
Anonim

Sommige soorten bestanden die in speciale formaten zijn opgeslagen, kunnen alleen worden geopend door hun afbeeldingen op een virtuele schijf te plaatsen. Om dit soort schijven te openen, moet u een aantal bewerkingen uitvoeren met behulp van een emulator.

Hoe een virtuele schijf te openen
Hoe een virtuele schijf te openen

instructies:

Stap 1

Voordat u een virtuele schijf opent met het gewenste programma, video-, audiobestand, moet u eerst deze virtuele schijf maken en ten tweede het programma of bestand dat u nodig hebt, erop mounten in de vorm van een afbeelding. Waarschijnlijk het meest gebruikelijke en gebruiksvriendelijke programma dat voor dit doel wordt gebruikt, is Alcohol 120%.

Stap 2

Selecteer in het hoofdvenster van dit programma na de lancering met de muiscursor in het linker verticale paneel genaamd "Instellingen", de sectie "Virtuele schijf". Klik erop. Er verschijnt een nieuw functievenster.

Stap 3

Specificeer in dit nieuwe venster zoveel virtuele schijven als je nodig hebt (op basis van het aantal programma's of bestanden), en klik op de knop "OK". U ziet een snelkoppeling naar een nieuwe virtuele schijf (als u er een hebt gemaakt) onder de naam "DVD-station (V:)" in het werkveld van de map "Deze computer".

Stap 4

Monteer de bestandsafbeelding op de virtuele schijf, wat erg belangrijk is om zonder fouten te maken. Om dit te doen, selecteert u in het hoofdvenster van het actieve Alcohol 120%-programma de bewerking "Afbeelding maken" met de muiscursor in het linker verticale paneel. Klik erop. Er verschijnt een nieuw functievenster.

Stap 5

Klik vervolgens op de opdrachtknop "Volgende" in het nieuwe venster. Kijk in het volgende venster of je genoeg ruimte hebt om de afbeelding op de vereiste lokale schijf (C:, D: of andere) te plaatsen. Selecteer het station of de map waarnaar u wilt kopiëren en klik op de knop "Start" onder aan het venster. Na een tijdje is de afbeelding klaar.

Stap 6

Open vervolgens de bestandsafbeelding van een bepaald formaat (bijvoorbeeld iso, mdf, mds, ccd, enz.) die u wilt openen door het als volgt op een virtuele schijf te monteren: beweeg de cursor over het pictogram van de gemaakte virtuele schijf, klik er met de rechtermuisknop op, selecteer in het geopende contextmenu het item "Afbeelding monteren". Klik vervolgens op het item "Openen" en selecteer de afbeelding die u nodig hebt door de cursor erover te bewegen en de opdracht "Openen" in het venster dat verschijnt.

Stap 7

Daarna wordt de geselecteerde bestandsafbeelding automatisch op een virtuele schijf gemount en wordt deze beschikbaar voor lancering.

Aanbevolen: