Hoe U Geluid Op Uw Computer Kunt Versterken

Inhoudsopgave:

Hoe U Geluid Op Uw Computer Kunt Versterken
Hoe U Geluid Op Uw Computer Kunt Versterken

Video: Hoe U Geluid Op Uw Computer Kunt Versterken

Video: Hoe U Geluid Op Uw Computer Kunt Versterken
Video: Geen geluid in Windows 2024, April
Anonim

Voor het afspelen van muziek wordt vaker een computer gebruikt dan muziekcentra of gespecialiseerde spelers. Het is begrijpelijk - opnemen op speciale media of het gebruik van een speciaal audioformaat is niet vereist. Een luidsprekersysteem van de kwaliteit die bij je past is voldoende. Om het geluid op uw computer te versterken, kunt u een van de eenvoudige methoden gebruiken.

Hoe u geluid op uw computer kunt versterken
Hoe u geluid op uw computer kunt versterken

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om bepaalde instellingen op uw computer te wijzigen die betrekking hebben op de speler die u gebruikt om muziek af te spelen. Wijzig de equalizerinstellingen zodat alle frequentieniveaus worden gemaximaliseerd. Verhoog ook alle geluidsniveaus, inclusief spelerinstellingen, computerinstellingen en gespecialiseerde instellingen voor uw geluidskaart.

Stap 2

Installeer speciale software die bij je geluidskaart past. In dit geval kunt u speciale geluidseffecten gebruiken of bepaalde frequenties versterken. Daarnaast kunt u ook het algehele volumeniveau verhogen. Om de benodigde software te installeren, moet u precies de software selecteren die bij uw geluidskaart past.

Stap 3

U kunt ook het volume van de muziek die wordt afgespeeld verhogen met behulp van de muziekeditor. Download en installeer in dit geval een audio-editor, bij voorkeur Sony Sound Forge of Adobe Audition. Normaliseer de track naar het niveau dat je nodig hebt. Sla de verwerkingsresultaten periodiek op om de verwerkingsresultaten bij te houden door ze buiten de muziekeditor af te spelen.

Aanbevolen: