Updates Ophalen

Inhoudsopgave:

Updates Ophalen
Updates Ophalen

Video: Updates Ophalen

Video: Updates Ophalen
Video: SpaceX Starship Booster 4 coming down and The Claw goes up, Inspiration 4 and Landsat 9 Launch Soon 2024, Mei
Anonim

Vaak gebruiken gebruikers het feit dat ze antivirusdatabases kopiëren die via internet worden bijgewerkt om verkeer te besparen of voor andere doeleinden, om kopieën van het programma op een andere of dezelfde computer bij te werken. Voor deze doeleinden is zelfs een speciaal hulpprogramma ontwikkeld.

Updates ophalen
Updates ophalen

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - NODGen 3.

instructies:

Stap 1

Download NODGen 3. Controleer het bestand op virussen en kwaadaardige code. Pak het uit, als het bestand zich in het archief bevindt, en voer de installatie uit volgens de instructies van het installatiemenu-item. Download dit soort programma's alleen van de officiële websites van de fabrikant en alleen als ze feedback hebben van gebruikers, aangezien gevallen van hacking van computerbeveiliging met behulp van verschillende hulpprogramma's die voor andere doeleinden door de gebruiker zijn gedownload, vaker zijn geworden. Als het archief of installatieprogramma het verzenden van sms vereist, negeert u het verzoek en downloadt u het programma van een andere bron.

Stap 2

Voer het geïnstalleerde programma uit. Wacht terwijl het zoekt naar updates voor het antivirussysteem Nod 32. Informatie over de versie van de bijgewerkte software is beschikbaar in de statusbalk van het open venster van de toepassing NODGen 3. het programma begint zijn werk door ernaar te zoeken.

Stap 3

Als de versie niet wordt gevonden, wordt het antivirusprogramma niet herkend, dus geef in dit geval de map op waarin de updatebestanden zich in het programma bevinden. Voer het juiste adres van hun locatie in het venster "Pad naar de map waarin u handtekeningen wilt opslaan", waarnaar u vervolgens de databases kopieert.

Stap 4

Druk op de knop die verantwoordelijk is voor het genereren. Wacht terwijl het programma het proces van kopiëren en converteren in de richting van uw keuze voltooit. Het kan de conversie onafhankelijk uitvoeren volgens de versie van de antivirussoftware die u hebt opgegeven.

Stap 5

Werk de vereiste exemplaren van antivirusprogramma's bij en start het systeem opnieuw op indien vereist door de toepassing. Kijk naar de datum van de handtekeningupdate - er moet een van de dagen zijn die het dichtst bij de huidige dag van de maand ligt, dit betekent dat de update succesvol was.

Aanbevolen: