Hoe U Windows XP Naar Uw Computer Kunt Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe U Windows XP Naar Uw Computer Kunt Downloaden
Hoe U Windows XP Naar Uw Computer Kunt Downloaden

Video: Hoe U Windows XP Naar Uw Computer Kunt Downloaden

Video: Hoe U Windows XP Naar Uw Computer Kunt Downloaden
Video: Windows XP в 2021 не открываются сайты? Простое решение! Обновленный гайд и тест браузеров. 2024, Mei
Anonim

Om besturingssystemen te installeren of opnieuw te installeren, wordt aanbevolen om speciale schijven te gebruiken. Onthoud dat het beter is om uw computer van tevoren voor te bereiden op het proces van het installeren van een nieuw besturingssysteem.

Hoe u Windows XP naar uw computer kunt downloaden
Hoe u Windows XP naar uw computer kunt downloaden

Noodzakelijk

  • - Windows XP-installatieschijf;
  • - Partitiemanager.

instructies:

Stap 1

Met het installatieprogramma van het besturingssysteem Windows XP kunt u uw harde schijf niet fijn afstellen. Als uw harde schijf niet is gepartitioneerd en u belangrijke gegevens moet opslaan, sluit u de harde schijf aan op een andere computer.

Stap 2

Zet de tweede pc aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen. U kunt de bestanden die u nodig hebt eenvoudig naar een andere harde schijf kopiëren en ze na installatie van Windows XP terugsturen. Maar om soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen, is het raadzaam om de harde schijf in ten minste twee lokale schijven te verdelen. Installeer het Partition Manager-programma. Start je computer opnieuw op.

Stap 3

Voer dit hulpprogramma uit en open het tabblad "Wizards". Specificeer het item "Sectie maken". Vink in het nieuwe venster de vakjes aan naast de optie "Geavanceerde gebruikersmodus" en klik op de knop "Volgende". Markeer uw harde schijf en klik nogmaals op de knop "Volgende". Selecteer de grootte van de toekomstige partitie. Het wordt aanbevolen dat u een schijf maakt die groter is dan 20 GB. Vink het vakje aan naast "Maken als een logische partitie" en klik op de knop "Volgende".

Stap 4

Selecteer nu het bestandssysteem van het toekomstige volume en klik op de knoppen Volgende en Voltooien. Open het menu "Wijzigingen", klik op de knop "Wijzigingen toepassen". Koppel de harde schijf los nadat het programma is voltooid en sluit deze aan op uw pc.

Stap 5

Plaats de Windows-installatieschijf in het station en zet de computer aan. Houd de F8-toets ingedrukt en selecteer DVD-Rom in het menu dat verschijnt. Selecteer "Windows installeren". Selecteer in het nieuwe venster de schijfpartitie die u onlangs hebt gemaakt. Selecteer "Formatteren naar NTFS" en druk op de F-toets om deze bewerking te bevestigen.

Stap 6

Stel na de eerste herstart van de pc de tijd en datum in, voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Wacht tot de installatie van het besturingssysteem is voltooid. Zorg ervoor dat u de stuurprogramma's voor sommige hardware bijwerkt.

Aanbevolen: