Hoe Het Besturingssysteem Naar De Computer Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Besturingssysteem Naar De Computer Te Downloaden
Hoe Het Besturingssysteem Naar De Computer Te Downloaden

Video: Hoe Het Besturingssysteem Naar De Computer Te Downloaden

Video: Hoe Het Besturingssysteem Naar De Computer Te Downloaden
Video: How to install Google Play Store App on PC or Laptop | Download Play Store Apps on PC 2024, Mei
Anonim

De belangrijkste vaardigheid die een actieve pc- of laptopgebruiker moet hebben, is het installeren of opnieuw installeren van een besturingssysteem. Voor de succesvolle implementatie van dit proces moet u verschillende belangrijke nuances kennen.

Hoe het besturingssysteem naar de computer te downloaden
Hoe het besturingssysteem naar de computer te downloaden

Noodzakelijk

Windows-installatieschijf

instructies:

Stap 1

Door het Windows Seven-besturingssysteem te installeren, kunt u uw computerinstellingen gedetailleerder aanpassen. Bovendien heeft dit besturingssysteem een verhoogde mate van stabiliteit en beveiliging. Zet uw computer aan. Open het station en plaats de schijf met de installatiebestanden van Windows Seven erin.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op en druk op de Del-toets. Dit is vereist om het BIOS te openen. Zoek het menu Opstartapparaat en open het. Selecteer Boot Device Priority en maak van deze schijf het primaire opstartbare apparaat.

Stap 3

Druk op de Save & Exit-knop om de parameters op te slaan en het BIOS-menu te verlaten. De computer start automatisch opnieuw op en na een tijdje verschijnt op het scherm Druk op een willekeurige toets om vanaf cd op te starten. Druk op een willekeurige toets om het installatieprogramma te starten.

Stap 4

Selecteer in het eerste venster dat verschijnt de taal van het installatieprogramma. Selecteer in het volgende venster de versie van het te installeren besturingssysteem.

Stap 5

Klik op de knop "Installeren" in het derde venster om het installatieproces te starten. Het volgende venster dat wordt geopend, bevat een lijst met geïnstalleerde harde schijven. Klik op de knop Schijfinstallatie om het menu Geavanceerde acties weer te geven.

Stap 6

Als u het formaat van een partitie moet wijzigen of de schijf in verschillende delen moet splitsen, selecteert u het gewenste volume en klikt u op de knop "Verwijderen". Klik vervolgens op de knop "Maken". Selecteer de bestandssysteemindeling voor de partitie en geef de grootte op.

Stap 7

Herhaal deze handeling om een of meer partities te maken. Selecteer de lokale schijf waarop het besturingssysteem wordt geïnstalleerd en klik op de knop "Installeren".

Stap 8

Nadat u de computer opnieuw heeft opgestart, voert u de gebruikersnaam in en stelt u het wachtwoord in. Selecteer de bedrijfsmodus van de firewall. Wacht tot het proces van het installeren van het besturingssysteem is voltooid. Tijdens dit proces zal de computer opnieuw opstarten.

Aanbevolen: