Hoe Kunt U Een Flashstation Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Kunt U Een Flashstation Herstellen
Hoe Kunt U Een Flashstation Herstellen

Video: Hoe Kunt U Een Flashstation Herstellen

Video: Hoe Kunt U Een Flashstation Herstellen
Video: How to Easily Recover Lost Files from Corrupted USB Drive ? 2024, Mei
Anonim

Tijdens de werking van opslagmedia kunnen vaak bepaalde storingen optreden. Dit kan te wijten zijn aan gegevenscorruptie als gevolg van onjuiste behandeling van het bestandssysteem of het apparaat zelf. In veel gevallen kan een flashstation worden hersteld voor verder gebruik met behulp van speciale hulpprogramma's.

Hoe kunt u een flashstation herstellen
Hoe kunt u een flashstation herstellen

instructies:

Stap 1

Probeer de USB-flashdrive te formatteren met behulp van het systeemmenu-item. Steek hiervoor het opslagmedium in de USB-poort van uw computer en wacht tot het opslagmedium in het systeem wordt gedetecteerd. Ga naar het menu "Start" - "Computer" en klik met de rechtermuisknop op de naam van het apparaat. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt "Formaat".

Stap 2

Selecteer in het vervolgkeuzemenu het type bestandssysteem (NTFS of FAT32) en schakel het gedeelte "Snel formatteren" uit. Klik op "Start" en wacht tot het einde van de procedure. Opgemerkt moet worden dat na het formatteren alle gegevens op de media worden verwijderd.

Stap 3

Als het wijzigen van de indeling het probleem met de schijf niet oplost, gebruikt u diagnostische hulpprogramma's op laag niveau. Download het ChipGenius-programma en pak het uit in een willekeurige map op uw computer. Voer het bestand ChipGenius.exe uit en wacht tot de scan is voltooid. Zoek in de lijst die verschijnt de naam van uw apparaat. Het programmavenster toont de parameters van de media en informatie over de fabrikant. Onthoud de waarden van de VID- en PID-items, die worden aangegeven in het hulpprogramma-tekstvenster.

Stap 4

Voer het bestand ChipGenius.exe uit en wacht tot de scan is voltooid. Zoek in de lijst die verschijnt de naam van uw apparaat. Het programmavenster toont de parameters van de media en informatie over de fabrikant. Onthoud de waarden van de VID- en PID-items, die worden aangegeven in het hulpprogramma-tekstvenster.

Stap 5

Ga naar de website Flashboot.ru, een grote database met verschillende modellen flashdrives. Voer uw VID en PID in de daarvoor bestemde velden op de server in en klik vervolgens op Zoeken. Download het programma voor het herstellen van het bestandssysteem van een flashstation dat is verkregen als resultaat van het zoeken en pak het uit.

Stap 6

Voer het resulterende hulpprogramma uit en bestudeer zorgvuldig de functies van het programma. Elke applicatie heeft zijn eigen parameters en opties. Selecteer een formatteringspartitie en volg de instructies op het scherm om de herstelprocedure uit te voeren. In de meeste hulpprogramma's is het voldoende om een scan uit te voeren (USB scannen) en vervolgens op de knop Start te klikken om de herstelprocedure te starten. De herstelprocedure is voltooid.

Aanbevolen: