Hoe Pictogrammen Op Een Computer Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Pictogrammen Op Een Computer Te Vervangen
Hoe Pictogrammen Op Een Computer Te Vervangen

Video: Hoe Pictogrammen Op Een Computer Te Vervangen

Video: Hoe Pictogrammen Op Een Computer Te Vervangen
Video: HOE VERVANG JE EEN HARDE SCHIJF VAN EEN COMPUTER + WINDOWS 10 INSTALLATIE in 11 minuten tutorial 2024, Mei
Anonim

Na installatie van het besturingssysteem ziet de desktop er standaard uit. Het lijkt misschien saai en zonder persoonlijkheid, dus de ontwikkelaars hebben de mogelijkheid geboden om het uiterlijk van verschillende elementen te veranderen. Om de pictogrammen op uw computer te vervangen, moet u een paar stappen ondernemen.

Hoe pictogrammen op een computer te vervangen
Hoe pictogrammen op een computer te vervangen

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u ervoor zorgen dat de pictogrammen waarmee u de standaardpictogrammen wilt vervangen, op uw computer zijn opgeslagen. Verzamelingen van pictogrammen kunnen worden gedownload van internet of door uzelf worden gemaakt. Vergeet in het tweede geval niet om ze naar.ico-formaat te converteren.

Stap 2

Er zijn verschillende manieren om het uiterlijk van pictogrammen te wijzigen. Er zijn programma's (IconPackager, Auslogics Visual Styler) waarmee u alle pictogrammen op uw computer in één keer kunt vervangen, uw eigen collecties kunt bouwen en installeren in een paar muisklikken, maar als u geen extra software wilt installeren, kunt u het doen jezelf.

Stap 3

Om het aangepaste mappictogram te vervangen, verplaatst u de cursor naar het gewenste pictogram, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Eigenschappen in het vervolgkeuzemenu. Ga in het dialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad "Instellingen".

Stap 4

Klik in de groep "Mappictogrammen" op de knop "Pictogram wijzigen". Selecteer een nieuw pictogram uit de beschikbare miniaturen in het extra venster of klik op de knop "Bladeren" en geef het pad naar uw eigen pictogram op. Om de nieuwe instellingen van kracht te laten worden, klikt u op de knop OK en op de knop "Toepassen" in het eigenschappenvenster.

Stap 5

Pictogrammen voor items zoals "Deze computer", "Netwerkomgeving", "Mijn documenten", "Volledige prullenbak", "Prullenbak legen" worden op een andere manier vervangen. Klik met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad en selecteer Eigenschappen in het contextmenu. U kunt ook het onderdeel Weergave openen in het Configuratiescherm onder Vormgeving en thema's.

Stap 6

Ga in het dialoogvenster "Eigenschappen: Weergave" naar het tabblad "Desktop" en klik op de knop "Desktopinstellingen". In het extra venster "Bureaubladelementen" dat wordt geopend, selecteert u in de groep "Desktoppictogrammen" de miniatuur van het item dat u nodig hebt en klikt u op de knop "Pictogram wijzigen". Geef het pad naar het nieuwe pictogram op, klik op OK en pas de nieuwe instellingen toe.

Aanbevolen: