Hoe PhpMyAdmin Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe PhpMyAdmin Te Russificeren
Hoe PhpMyAdmin Te Russificeren

Video: Hoe PhpMyAdmin Te Russificeren

Video: Hoe PhpMyAdmin Te Russificeren
Video: Система регистрации и авторизации на PHP и MySQL базы данных 2024, Oktober
Anonim

De phpMyAdmin-webtoepassing is geschreven in PHP en wordt gebruikt om Mysql-databases en hun inhoud te beheren. Maar in de regel bevat de standaardversie alleen een Engelstalige interface. Hoe phpMyAdmin te russificeren?

Hoe phpMyAdmin te russificeren
Hoe phpMyAdmin te russificeren

Noodzakelijk

vaardigheden in het werken met PhpMyAdmin

instructies:

Stap 1

Download en installeer Russisch-talige bestanden voor PhpMyAdmin of een assembly die al Russisch heeft en vervang deze dan in Denver. Volg de link https://depositfiles.com/files/d96b7nk83 om de Russifier voor PhpMyAdmin te downloaden.

Stap 2

Download de meertalige assembly van PhpMyAdmin, ga hiervoor naar de site https://download.com.np/index.php?option=file&file=238 en klik op de Download link. Pak het gedownloade archief uit, kopieer de bestanden uit de resulterende map. Ga dan naar de map waar de denver build staat. Hoogstwaarschijnlijk bevindt het zich op uw adres: C: / WebServers / home / localhost / www / Tools / PhpMyAdmin. Als u tijdens de installatie de standaardmap hebt gewijzigd, ga er dan naartoe en plak de gekopieerde bestanden daar.

Stap 3

Start Denver, als het actief is, start het dan opnieuw om de wijzigingen in phpMyAdmin Russification van kracht te laten worden, ga dan naar het beheerderspaneel, open het menu Acties en ga naar het veld Weergeven. Selecteer Russisch.

Stap 4

Volg deze aanbevelingen als u de PhpMyAdmin-interface niet kon russificeren met de vorige methoden. Download het bestand van de link https://nu3on.7je.ru/download/russian-utf-8.inc.zip, pak het archief uit in een willekeurige map.

Stap 5

Kopieer dan alle bestanden ervan, ga naar home / localhost / www / Tools / PhpMyAdmin / lang directory. Start of herstart PhpMyAdmin, ga naar "Weergave" en stel de Russische interfacetaal in.

Stap 6

Ga naar de officiële website van de phpMyAdmin-fabrikant, plak hiervoor in de browser de link https://www. PhpMyAdmin.net/home_page/downloads.php. Selecteer de meertalige (alle talen) versie die u nodig hebt en installeer PhpMyAdmin opnieuw als u het bestaande programma niet met de vorige methoden Russify heeft kunnen uitvoeren.

Aanbevolen: