Hoe De Afstandsbediening In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Afstandsbediening In Te Stellen
Hoe De Afstandsbediening In Te Stellen
Anonim

Heel vaak gebeurt het dat er een storing en storing optreedt in de computer. Als u geen tijd heeft om een specialist te bellen, kunt u de afstandsbediening van uw computer instellen, waarna uw vertrouwde computertechnicus uw probleem direct vanaf zijn bureaublad kan oplossen.

Hoe de afstandsbediening in te stellen
Hoe de afstandsbediening in te stellen

instructies:

Stap 1

Om de afstandsbediening in te stellen, moet u het programma "Remote Assistance" gebruiken dat in uw computer is ingebouwd, of het speciale Radmin-programma.

Stap 2

Om dit te doen, moet u zich eerst aanmelden bij Windows, Radmin op beide computers installeren en een lokale netwerkverbinding opzetten.

Stap 3

Eerst wordt het servergedeelte geconfigureerd op de externe computer. Om dit te doen, voert u het bestand rserv34ru.exe uit en klikt u op de knop Volgende in het geopende venster. Nadat u de licentieovereenkomst hebt geaccepteerd, moet u de knop "Installeren" activeren en wachten tot de installatie heeft plaatsgevonden.

Stap 4

Nadat de installatie is voltooid, vinkt u het vakje aan naast "Gebruikerstoegangsrechten voor Radmin Server configureren" en activeert u de knop "Voltooien". Selecteer in het instellingenvenster automatische start of handmatige start en klik op "OK".

Stap 5

Stel indien nodig in de algemene instellingen de poort voor het programma in en selecteer op het tabblad "Diversen" het type verbinding.

Stap 6

In het venster "Een nieuwe gebruiker toevoegen" moet u een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven, vervolgens kunt u de rechten selecteren die zijn toegestaan voor de externe gebruiker en op "OK" klikken.

Stap 7

Nadat u Radmin Viewer op uw computer hebt geïnstalleerd, stelt u de afstandsbediening in door "Verbinding" en "Verbinden met" in het menu te selecteren.

Stap 8

In het geopende venster moet u de verbindingsparameters configureren en op de knop "OK" klikken.

Stap 9

Vervolgens wordt de verbinding met de externe computer gestart. Voer in het venster "Radmin Security System" uw gebruikersnaam en wachtwoord in en activeer "OK".

Stap 10

Als het gebruik van de "Control"-modus is toegestaan op de externe computer en het wachtwoord en de gebruikersnaam correct zijn, krijgt u toegang tot de externe computer.

Aanbevolen: