Wat Is De Beste Videobewerkingssoftware

Inhoudsopgave:

Wat Is De Beste Videobewerkingssoftware
Wat Is De Beste Videobewerkingssoftware

Video: Wat Is De Beste Videobewerkingssoftware

Video: Wat Is De Beste Videobewerkingssoftware
Video: 5 GRATIS VIDEOBEWERKINGSPROGRAMMA'S! 2024, April
Anonim

Tegenwoordig heeft waarschijnlijk alleen de luie niet geprobeerd videobewerking uit te voeren. Video's maken is een interessante en opwindende activiteit. Bovendien zijn er veel programma's ontworpen om met video te werken.

Wat is de beste videobewerkingssoftware
Wat is de beste videobewerkingssoftware

Videobewerkingssoftware

Als je je eigen film wilt maken van foto's, video's en muziek, probeer het dan met de vrij eenvoudige maar zeer krachtige Windows Movie Maker, die wordt meegeleverd met de standaardversie van het Windows-besturingssysteem. Het programma kan video-, foto- en audiobestanden importeren, muziek bewerken (bijsnijden), een momentopname van een frame maken, overgangen tussen frames toevoegen.

Windows Movie Maker heeft ook de mogelijkheid om bijschriften en ondertitels toe te voegen en titels te maken. Het programma kan ook een film in een van de geselecteerde stijlen in bijna een paar klikken bewerken. Toegegeven, voor eigenaren van Windows 7 moet de Windows Movie Maker-applicatie worden gedownload van de officiële website: dit programma is afwezig in de "zeven".

Ook voor het werken met video kun je het Muvee Reveal-programma adviseren, ontworpen om thuis snel je eigen films te maken. Handige en eenvoudige applicatie-interface maakt het werken met Muvee Reveal een plezier. Alles is uiterst eenvoudig in het programma: u voegt foto's, muziek, video, bijschriften en titels, stembegeleiding toe aan het project. Duidelijke instellingen, de mogelijkheid om de film te stylen (het programma heeft verschillende kant-en-klare stijlen voor de voltooide film), opnemen in de meest populaire formaten - en dit is niet de hele lijst van de functies van Muvee Reveal.

Programma's bewerken

Als u een specifiek deel uit de video moet knippen, kunnen Boilsoft Video Splitter en Nero, waarmee veel gebruikers bekend zijn, of liever een van de Nero Recode-toepassingen, deze taak gemakkelijk aan. Dus Boilsoft Video Splitter is in staat om de originele video in verschillende gelijke delen te splitsen en een bepaald fragment te knippen. Het is vrij eenvoudig om met Nero te werken, waarbij u alleen het begin van het segment en het einde ervan hoeft te specificeren.

Het heeft geen zin om te adviseren welke video-editor te gebruiken: elke persoon kiest een programma voor zichzelf, rekening houdend met zijn doelen voor bewerking en videobewerking. Maar het zal niet misstaan om de meest populaire programma's voor het oplossen van specifieke problemen te noemen. Dus om speciale effecten te creëren, kunt u adviseren om Adobe After Effects te gebruiken, ScenalyzerLIVE helpt bij het vastleggen van video's, Canopus ProCoder is geschikt voor videocodering en u kunt FormatFactory of Video Convert Premier installeren om video van het ene formaat naar het andere te converteren.

Een van de volwaardige videobewerkings- en videobewerkingsprogramma's is CyberLink PowerDirector 11, dat mediabestanden importeert, ze van de camera vastlegt, titels toevoegt en verschillende speciale effecten op de video toepast. Het programma heeft de mogelijkheid om objecten te selecteren, een beeld-in-beeld-effect op het scherm te creëren, de kwaliteit van video en muziekbestanden te verbeteren, een menu te maken en op een dvd te branden. De voltooide video kan ook worden opgenomen in formaten voor weergave op een computer, mobiele apparaten en voor verzending naar internet.

Voor degenen die besloten hebben om professioneel met videoverwerking om te gaan, kunnen we de multifunctionele programma's Pinnacle Studio en Sony Vegas aanbevelen, die met meerdere videotracks kunnen werken.

Aanbevolen: