Hoe Maak Je Een Alarm?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Alarm?
Hoe Maak Je Een Alarm?

Video: Hoe Maak Je Een Alarm?

Video: Hoe Maak Je Een Alarm?
Video: Minecraft- Hoe maak je een inbraakalarm? 2024, Mei
Anonim

Tijd is de belangrijkste hulpbron voor elke persoon. En deze hulpbron is voortdurend schaars. Een goede en betrouwbare wekker voorkomt dat u zich verslapt op het werk, op school of bij een andere belangrijke gebeurtenis. En we kunnen een wekker maken vanaf onze eigen computer. We zullen het Windows XP-besturingssysteem overwegen, omdat dit het meest voorkomt onder gebruikers.

Hoe maak je een alarm?
Hoe maak je een alarm?

instructies:

Stap 1

Als de computer nog niet is ingeschakeld, zet u deze aan. Als het is ingeschakeld en het besturingssysteem al werkt, starten we opnieuw op.

Stap 2

Zelfs voordat het eerste scherm met de inscripties verschijnt, moeten we op de Delete-knop op het toetsenbord drukken, waardoor het menu van het basis BIOS I / O-systeem verschijnt.

Stap 3

We selecteren het item "Power Management Setup" in het menu, druk op de Enter-toets. Zoek in het volgende menu naar het gedeelte "Hervatten door alarm" en stel dit in op Ingeschakeld. Hieronder stellen we de datum en tijd van ons ontwaken in. Druk na het instellen van de tijd op Escape. Voordat u het BIOS verlaat, moet u de gegevens opslaan. Dit doen we door het hoofdmenu-item "Save & Exit Setup" te selecteren en te drukken en te bevestigen door op de Enter-toets te drukken. Kan gemakkelijker worden gemaakt door op F10 te drukken.

Stap 4

De computer start opnieuw op en de wektijd is al vastgesteld. Het laatste wat we hoeven te doen is een melodie of film kiezen die we leuk vinden, die ons wakker zal maken. Maak een snelkoppeling naar de melodie die we hebben gekozen om wakker te worden en plaats deze in de map Opstarten, die te vinden is in het menu Start.

Stap 5

Op het door ons ingestelde tijdstip zal de computer zichzelf inschakelen, het besturingssysteem laden, dat onze melodie of film zal starten.

Aanbevolen: