Hoe ICQ Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Te Verbergen
Hoe ICQ Te Verbergen

Video: Hoe ICQ Te Verbergen

Video: Hoe ICQ Te Verbergen
Video: ICQ Privacy 2024, Mei
Anonim

Niet iedereen en niet altijd toegestaan om ICQ op de werkvloer te gebruiken, echter veel ontwikkelaars hielden hier rekening mee en kwamen met een nieuwe feature voor hun klanten, genaamd "Antiboss". Deze functie kan ook als een speciale plug-in worden geïnstalleerd.

Hoe ICQ te verbergen
Hoe ICQ te verbergen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Open uw instant messenger-instellingen. Zoek in het bedieningsmenu het item met knoppen voor snelle toegang tot clientfuncties, bekijk ze en zoek de knop "Programma verbergen" of met een vergelijkbare naam. Indien niet beschikbaar, configureer dan een sneltoets in hetzelfde menu, als de configuratie van uw klant dit toelaat.

Stap 2

Houd er ook rekening mee dat de meeste ICQ-berichtenclients verschillende add-ons hebben die kunnen worden gedownload van de ondersteuningsforums van de klant. Hetzelfde geldt voor de plug-in "Antiboss", die u bovendien in uw programma kunt installeren.

Stap 3

Als uw ICQ geen speciale knop heeft om het programma snel te verbergen voor nieuwsgierige blikken, gebruik dan de installatie van het virtuele schermen-programma, bijvoorbeeld AltDesk of een ander hulpprogramma met een vergelijkbaar doel. Het creëert verschillende virtuele schermen, die elk hun eigen applicaties starten.

Stap 4

U kunt ertussen schakelen met de muis en sneltoetsen. Het slepen van programma's van het ene virtuele scherm naar het andere gebeurt met de linkermuisknop. Ondanks alle gemakken is het programma waarschijnlijk niet geschikt voor gebruik op de werkvloer.

Stap 5

Download en installeer Miranda New Style op uw computer. Dit is een geheel gratis messenger, waarvan u elk configuratie-item naar wens kunt aanpassen. In de snelkoppelingsinstellingen is er een ingebouwde opdracht voor F12 - het programma wordt automatisch geminimaliseerd, zelfs het pictogram uit de lade verdwijnt.

Stap 6

In het menu kunt u een andere knop toewijzen om deze opdracht uit te voeren. Houd er rekening mee dat de meeste builds van Miranda deze functie ondersteunen, maar het is het beste om hun bètaversies niet te gebruiken, omdat er gegevensverlies kan optreden.

Aanbevolen: