Hoe De Passieve Modus In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Passieve Modus In Te Schakelen
Hoe De Passieve Modus In Te Schakelen

Video: Hoe De Passieve Modus In Te Schakelen

Video: Hoe De Passieve Modus In Te Schakelen
Video: Hoe kunnen we het beste omgaan met meertaligheid? 2024, Mei
Anonim

Scrobbler-applicaties ondersteunen passieve werking, waarbij de statistieken van uw luisteren alleen naar de Last.fm-server worden verzonden wanneer u de onlinemodus inschakelt. Dit is ook beschikbaar voor de mobiele versie.

Hoe de passieve modus in te schakelen
Hoe de passieve modus in te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de passieve modus van de Scrobbler Last.fm-toepassing in te schakelen, klikt u op het startpictogram op het bureaublad of in het menu Start, nadat u eerder de internetverbinding hebt verbroken. Daarna zal het programma de passieve modus gebruiken om informatie over de beluisterde nummers te verzamelen.

Stap 2

Maak na een tijdje verbinding met internet en controleer of het programma informatie naar de server verzendt. Deze methode is nogal onbetrouwbaar, maar werkt in de meeste gevallen. U kunt de procedure voor het overbrengen van gegevens naar de site ook eenvoudig uitschakelen door met de rechtermuisknop op het systeemvakpictogram (rechts op de Windows-taakbalk) te klikken.

Stap 3

Schakel het selectievakje Scrobbling inschakelen uit. Het wordt op dezelfde manier ingeschakeld. Houd er rekening mee dat in dit geval offline luistergegevens niet worden opgeslagen en niet worden verzonden.

Stap 4

Wijzig de gebruiker van de Last.fm-applicatie door simpelweg uw gegevens uit het inlogformulier te verwijderen, waarna de scrobble-modus naar passief gaat en de luisterstatistieken pas worden geladen de volgende keer dat u zich aanmeldt bij de applicatie. Houd er rekening mee dat dit alleen beschikbaar is met een eerdere internetverbinding.

Stap 5

Om de passieve modus van de Last.fm-toepassing voor uw mobiele telefoon te configureren, moet u ervoor zorgen dat gegevensoverdracht via internet mogelijk is en vervolgens doorgaan met het starten van de toepassing als deze nog niet eerder is geopend. Selecteer een netwerkverbinding uit de voorgestelde, ga naar de functies van het programma en selecteer "Offline-modus" in de lijst die wordt geopend.

Stap 6

Minimaliseer de applicatie, open je speler, waarna de luisterstatistieken worden opgeslagen in het geheugen van het programma, maar niet naar de server worden verzonden. De activering van de normale modus gebeurt in dit geval op dezelfde manier.

Aanbevolen: