Berichten Van Uw Computer Opslaan

Inhoudsopgave:

Berichten Van Uw Computer Opslaan
Berichten Van Uw Computer Opslaan

Video: Berichten Van Uw Computer Opslaan

Video: Berichten Van Uw Computer Opslaan
Video: word opslaan en inleveren via de ELO 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem informeert de gebruiker in sommige gevallen over verschillende gebeurtenissen of vraagt om eventuele acties te bevestigen. Dergelijke verzoeken of berichten worden geopend in een apart dialoogvenster. Er is geen speciaal formulier om ze op te slaan, maar de gebruiker kan nog steeds berichten van de computer opslaan of informatie over bepaalde gebeurtenissen bekijken.

Berichten van uw computer opslaan
Berichten van uw computer opslaan

instructies:

Stap 1

"Maak een foto" van uw beeldscherm met de melding die verschijnt. Dit kan op verschillende manieren. Druk op de PrintScreen-toets op uw toetsenbord. De afbeelding van uw "Desktop" (en alle geopende mappen, dialoogvensters, enz.) zal naar het klembord worden gekopieerd.

Stap 2

Start een willekeurige grafische editor en maak een nieuw document. Doorgaans stellen beeldverwerkingstoepassingen automatisch de grootte van het nieuwe document voor zodat deze overeenkomt met de grootte van de afbeelding op het klembord. Zo niet, stel dan zelf de afmetingen in. Plak het "Desktop"-scherm in een nieuw document, sla het bestand op in grafisch formaat.

Stap 3

U kunt ook een foto van een bericht maken met een speciaal programma dat een afbeelding vastlegt, zoals de PrintScreen-toets, maar deze als voltooide afbeelding in een aparte map opslaat. Er zijn veel varianten van dergelijke programma's. Installeer een toepassing voor het vastleggen van afbeeldingen van schijf of download deze van internet.

Stap 4

Start de toepassing, geef het formaat en de map op voor het opslaan van het bestand en gebruik de sneltoets (volgens de programma-instellingen) om het bericht op de computer op te slaan. Om het resulterende frame te bekijken, gaat u naar de map die u hebt gekozen om de bestanden op te slaan en opent u het bestand dat u nodig hebt met een toepassing voor het bekijken van afbeeldingen of een grafische editor.

Stap 5

Op het Windows-besturingssysteem kunt u ook informatie krijgen over meldingen en waarschuwingen met behulp van Event Viewer. Roep de opdracht "Uitvoeren" op via het menu "Start". Voer in het lege veld eventvwr.msc in zonder aanhalingstekens of spaties en klik op OK of druk op Enter.

Stap 6

Een andere manier. Open het menu via de knop "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Selecteer in de categorie Prestaties en onderhoud de sectie Beheer en klik met de linkermuisknop op het Event Viewer-pictogram. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend de melding die u nodig hebt en klik op de knop in de vorm van twee bladen - de informatie wordt naar het klembord gekopieerd. Plak het in een teksteditor en sla het op.

Aanbevolen: