Hoe De Antivirusdatabase Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe De Antivirusdatabase Bij Te Werken
Hoe De Antivirusdatabase Bij Te Werken

Video: Hoe De Antivirusdatabase Bij Te Werken

Video: Hoe De Antivirusdatabase Bij Te Werken
Video: avast! video manuals. How to update program and virus database? 2024, Mei
Anonim

Het bijwerken van de antivirusdatabase van elke software kan in twee modi worden uitgevoerd: handmatig en automatisch. Laten we een voorbeeld nemen van het configureren van updates voor de antivirusdatabase voor Kaspersky.

De antivirusdatabase bijwerken
De antivirusdatabase bijwerken

Noodzakelijk

Antivirussoftware, computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Automatische updates van antivirussoftware configureren vanuit Kaspersky Lab. Om Kaspersky Anti-Virus automatisch bij te werken, moet u het volgende doen. Zoek de programmasnelkoppeling op de werkbalk en klik erop met de linkermuisknop. Ga in het menu dat wordt geopend naar het gedeelte "Instellingen" (in de rechterbovenhoek) en selecteer het item "Instellingen bijwerken". U ziet een venster waarin u de automatische modus kunt instellen voor het bijwerken van de antivirusdatabases voor het programma.

Het wordt aanbevolen om de waarde "Dagelijks" in te stellen als het interval tussen updates. Als je geen onbeperkt internet hebt en dagelijkse downloads duur zijn, kun je de update wekelijks installeren. Sla de instellingen op en sluit het venster. Het programma zal automatisch updates downloaden volgens het opgegeven interval.

Stap 2

Handmatige update. Om het downloadproces zelfstandig te starten, klikt u met de rechtermuisknop op de programmasnelkoppeling in de taakbalk. Selecteer in het menu dat wordt geopend de taak "Update". Het programma start het proces onmiddellijk.

Stap 3

In het algemeen moet worden opgemerkt dat een vergelijkbaar schema voor het configureren van updates kan worden uitgebreid naar andere antivirusprogramma's - het principe is hetzelfde, verschillen kunnen alleen in de namen van menu's en functies zitten.

Aanbevolen: