Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Modem

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Modem
Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Modem

Video: Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Modem

Video: Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Modem
Video: how to install modem driver 2024, April
Anonim

Verbinding maken met draadloze netwerken wordt in de regel uitgevoerd met modems van een bepaald formaat. Om deze apparaten hun taken efficiënt te laten uitvoeren, is het natuurlijk noodzakelijk om gespecialiseerde toepassingen te gebruiken.

Hoe installeer ik een stuurprogramma op een modem
Hoe installeer ik een stuurprogramma op een modem

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Begin door uw modem aan te sluiten op uw laptop of desktopcomputer. In het eerste geval gebruiken ze in de regel externe apparaten die met de USB-interface werken. Voor stationaire computers kunt u een PCI-modem aanschaffen die wordt aangesloten op het moederbordslot met dezelfde naam.

Stap 2

Zet de computer aan nadat u de modem hebt aangesloten. Wacht tot het laden van het besturingssysteem is voltooid. Het nieuwe hardware-initialisatieproces begint onmiddellijk daarna. Wacht tot het klaar is en er een bericht verschijnt over de noodzaak om de software bij te werken.

Stap 3

Maak verbinding met internet en ga naar de website van het bedrijf dat deze modem heeft ontwikkeld. De praktijk leert dat drivers voor de meeste modems op vergelijkbare sites te vinden zijn. Download software die geschikt is voor uw modem en actief besturingssysteem.

Stap 4

Wacht tot het downloaden van het installatiebestand is voltooid en voer het uit. Installeer de applicatie en start uw computer opnieuw op. Activeer de modem via het menu "Apparaatbeheer". Controleer de functionaliteit van het apparaat.

Stap 5

Vaak bevinden de bestanden die nodig zijn voor de normale werking van de modem zich in het archief. Dit betekent dat u de software niet hoeft te installeren. Open het menu Apparaatbeheer. Markeer de naam van het modem met de rechtermuisknop.

Stap 6

Selecteer het item "Stuurprogramma's bijwerken" en ga naar de handmatige methode om bestanden te zoeken. Wacht tot Windows Verkenner start en selecteer de map met het archief van stuurprogrammabestanden.

Stap 7

Nadat u de stuurprogramma's hebt bijgewerkt, start u uw computer opnieuw op. Sluit de modem opnieuw aan als u een extern apparaat gebruikt. Probeer verbinding te maken met het juiste type draadloos netwerk. Installeer een extra applicatie als u gedetailleerde instellingen voor de modem moet configureren.

Aanbevolen: