Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Netwerkkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Netwerkkaart
Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Netwerkkaart

Video: Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Netwerkkaart

Video: Hoe Installeer Ik Een Stuurprogramma Op Een Netwerkkaart
Video: Het stuurprogramma van de draadloze netwerkadapter opnieuw installeren via Apparaatbeheer in Windows 2024, Mei
Anonim

Na het opnieuw installeren van Windows moet je vaak zelf de drivers voor belangrijke apparaten updaten. Dit is meestal rechttoe rechtaan. Maar als er geen stuurprogramma voor een netwerkkaart is, is het onwaarschijnlijk dat u verbinding kunt maken met internet om te zoeken naar de programma's die u nodig hebt.

Hoe installeer ik een stuurprogramma op een netwerkkaart
Hoe installeer ik een stuurprogramma op een netwerkkaart

instructies:

Stap 1

Probeer allereerst de stuurprogramma's van het standaardbesturingssysteem te installeren. Druk op de Win-toets om het menu Start te openen. Klik met de rechtermuisknop op het veld "Deze computer" en ga naar het item "Eigenschappen".

Stap 2

Open nu het menu Apparaatbeheer en zoek de netwerkadapter tussen andere hardware. Selecteer met de rechtermuisknop de naam van de adapter en selecteer de optie "Stuurprogramma's bijwerken".

Stap 3

Omdat uw computer is niet verbonden met internet, selecteer de handmatige installatiemethode. Geef de map met stuurprogramma's op de schijf op waarvan u Windows hebt geïnstalleerd. Als het systeem geschikte bestanden vindt, worden deze automatisch geïntegreerd.

Stap 4

Helaas leidt deze methode niet altijd tot het gewenste resultaat. Als uw computer een geïntegreerde netwerkadapter gebruikt, probeer dan de stuurprogramma's bij te werken vanaf de moederbordschijf.

Stap 5

Plaats de opgegeven dvd in uw computerstation en wacht tot het programma automatisch start. Selecteer nu de driverkit voor uw netwerkkaart. Als zo'n item niet bestaat, update dan de bestanden voor de chipset en alle secundaire apparaten.

Stap 6

Als u een discrete netwerkkaart van een zeldzaam model gebruikt, zorg er dan voor dat u van tevoren stuurprogramma's voor dit apparaat vindt. Als u het besturingssysteem al opnieuw hebt geïnstalleerd, gebruikt u een andere computer om toegang te krijgen tot internet.

Stap 7

Schrijf de naam van de netwerkkaart op en open de website van het bedrijf dat deze apparaten produceert. Download de vereiste stuurprogramma's en werk ze bij op de manier die is aangegeven in de eerste stap van dit artikel. Maak een back-updriverdatabase met behulp van Driver Pack Solution. Hiermee kunt u in de toekomst snel alle stuurprogramma's voor uw computer installeren.

Aanbevolen: