Hoe ITunes Voor IPhone Te Gebruiken For

Inhoudsopgave:

Hoe ITunes Voor IPhone Te Gebruiken For
Hoe ITunes Voor IPhone Te Gebruiken For

Video: Hoe ITunes Voor IPhone Te Gebruiken For

Video: Hoe ITunes Voor IPhone Te Gebruiken For
Video: iPhone 7: how to Force Restart, enter Recovery, and DFU mode 2024, Mei
Anonim

ITunes is een bestandsbeheerder voor de iPhone. Het kan worden gebruikt om muziek, afbeeldingen, applicaties, documenten en video's naar uw telefoon te importeren. Synchronisatie wordt uitgevoerd met behulp van de programmafuncties, die in het venster worden gepresenteerd. Om iTunes te gebruiken, moet u de basis kennen van hoe het werkt.

Hoe iTunes voor iPhone te gebruiken for
Hoe iTunes voor iPhone te gebruiken for

instructies:

Stap 1

Installeer de nieuwste versie van het programma door het installatieprogramma te downloaden van de officiële website in de iTunes-sectie. Voer het resulterende installatieprogramma uit en voltooi de procedure door de instructies op het scherm te volgen. Open daarna het programma door te dubbelklikken op de snelkoppeling op het bureaublad.

Stap 2

In het venster dat verschijnt, ziet u een interface die voorwaardelijk in drie delen kan worden verdeeld. Het centrale deel van het venster toont de bestanden die beschikbaar zijn voor bewerking en afspelen, evenals opties om met het apparaat te werken. Aan de linkerkant is er een controlepaneel waarmee u de gewenste bestanden kunt kopiëren. Bovenaan het toepassingsvenster zijn een speler en tabbladen nodig om een bepaalde functie aan te roepen.

Stap 3

Het installeren en downloaden van applicaties gaat via het gedeelte "Store", dat zich ook in de zijbalk bevindt. In het bovenste deel van het centrale gedeelte van het venster ziet u een zoekreeks die moet worden gebruikt om naar hulpprogramma's te zoeken. U kunt het gewenste programma ook vinden met behulp van de categorielijst.

Stap 4

Nadat u het gewenste programma hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Installeren" en wacht u tot het hulpprogramma klaar is met laden. Als u nog geen Apple ID hebt, wordt u gevraagd het proces te doorlopen om er een te maken. Klik hiervoor op "Maak Apple ID aan" en volg de instructies op het scherm.

Stap 5

Als u een afbeelding, muziek- of videobestand wilt importeren, selecteert u gewoon de benodigde documenten in Windows en sleept u ze met de linkermuisknop naar het programmavenster. De gewenste bestanden worden aan uw bibliotheek toegevoegd en kunnen naar uw apparaat worden gekopieerd.

Stap 6

Verbind je iPhone met een USB-kabel. Klik met de linkermuisknop op het telefoonpictogram rechtsboven in het midden van het venster. Hier kunt u instellingen maken voor het gedrag van het programma bij het kopiëren van de vereiste bestanden. Ga naar de bijbehorende tabbladen om muziek of video aan je telefoon toe te voegen.

Stap 7

Selecteer de bestanden die u wilt synchroniseren en klik vervolgens op de bijbehorende knop om de bewerking uit te voeren. Nadat de melding verschijnt, wordt de procedure voltooid en kunt u de telefoon uitschakelen en de bestanden bekijken die u zojuist hebt gekopieerd.

Aanbevolen: