Hoe Leer Je Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Leer Je Photoshop
Hoe Leer Je Photoshop

Video: Hoe Leer Je Photoshop

Video: Hoe Leer Je Photoshop
Video: Photoshop voor beginners | de Basis van Photoshop | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Photoshop is enorm populair geworden door het gebruiksgemak en de enorme mogelijkheden. Zelfs als je geen fotograaf, ontwerper of webontwikkelaar bent, zal kennis van dit programma je zeker geen kwaad doen.

Hoe te leren
Hoe te leren

instructies:

Stap 1

Koop het boek "Photoshop voor Dummies". Om Photoshop te leren, is het op het beginniveau voldoende, vooral in combinatie met videozelfstudies, maar daarover later meer. Dit boek beschrijft de basistechnieken voor het werken met grafieken, foto's en tekeningen. Wat een gewone gebruiker van een pc misschien moet doen met foto's: een fragment uitknippen, twee afbeeldingen combineren, helderheid en contrast corrigeren, een soort kader toevoegen, enz. Het bovenstaande boek zal je helpen al deze eenvoudige technieken te leren, die je vervolgens, met voldoende ervaring, kunt transformeren in meer complexe manipulaties.

Stap 2

Download video-tutorials om Photoshop te leren. In deze lessen vindt u een demonstratie van de toepassing van de basistechnieken van het programma. U krijgt de volgorde van acties te zien voor het uitvoeren van een of andere manipulatie met de afbeelding.

Stap 3

Zoek naar video-tutorials voor beginners om Photoshop helemaal opnieuw te leren, of tutorials voor gevorderde gebruikers als je al bepaalde vaardigheden hebt met deze grafische editor. Om u te helpen goed te leren, herhaalt u de bovenstaande voorbeelden zelf meerdere keren. Probeer niet blindelings de instructies op te volgen, maar te combineren, te improviseren. Dan zijn deze lessen goed voor je.

Stap 4

Schrijf je dan in voor een cursus Photoshop. Het vinden ervan zal niet moeilijker zijn dan cursussen over training in e-boekhouden. Er is momenteel geen gebrek aan computeracademies.

Stap 5

Zoek naar geschikte cursussen op internet en navigeer vervolgens in het gebied om de kosten, de tijd van de lessen te achterhalen, of ze aan het einde van de training een certificaat verstrekken, met vermelding van uw kwalificatieniveau, enz. Cursussen zijn de meest effectieve manier om Photoshop te leren. Als iets je niet duidelijk is, geeft de docent direct antwoord op alle vragen en helpt je bij het oplossen van moeilijke momenten.

Aanbevolen: