Hoe Zet Je Een Brievenbus Op In The Bat

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Een Brievenbus Op In The Bat
Hoe Zet Je Een Brievenbus Op In The Bat

Video: Hoe Zet Je Een Brievenbus Op In The Bat

Video: Hoe Zet Je Een Brievenbus Op In The Bat
Video: How to: Padel Tennis Overgrip 2024, Mei
Anonim

Voor het gemak van het werken met e-mail zijn er veel programma's ontwikkeld. Het kiezen van het juiste hulpprogramma is eenvoudig. Het is belangrijk om de instellingen voor elk specifiek programma goed te kunnen configureren.

Hoe zet je een brievenbus op in The bat
Hoe zet je een brievenbus op in The bat

instructies:

Stap 1

Gebruik het programma The Bat voor snelle toegang tot mailboxen. Hiermee kunt u informatie van een groot aantal e-mailadressen tegelijkertijd opslaan. Download de vleermuis. Kies liever de Russische versie. Dit zal het proces van het beheersen van het hulpprogramma vergemakkelijken.

Stap 2

Installeer het programma en start uw computer opnieuw op. Start de Bat-snelkoppeling op uw bureaublad en wacht tot een nieuw menu wordt geopend. Open het tabblad "Mailbox" en selecteer "Nieuwe mailbox". Na het indrukken van de gewenste toets opent zich een venster met de titel "Maak een nieuwe mailbox aan".

Stap 3

Vul het veld "Boxnaam" in. Voer een woord of zin in. Hiermee kunt u snel door het hoofdmenu van het programma navigeren. Klik volgende". Vul de velden "Naam" en "E-mailadres" in. Zorg ervoor dat u in het tweede veld het juiste adres aangeeft waarvoor u een nieuwe mailbox aanmaakt.

Stap 4

Klik volgende". In het menu dat wordt geopend, laat u alle items ongewijzigd en klikt u opnieuw op "Volgende". Vul het veld "Wachtwoord" in. Dit is nodig om het programma toegang te geven tot uw mailbox.

Stap 5

Klik volgende . Markeer Ja in het menu Controleer mailboxeigenschappen. Klik op Voltooien. Controleer de juistheid van de ingevoerde gegevens in het menu dat opent. Klik op de knop Ok en start het programma opnieuw.

Stap 6

Herhaal het beschreven algoritme om nog een mailbox toe te voegen. Geef geen identieke namen voor verschillende mailboxen. Om de lijst met brieven in een specifieke mailbox bij te werken, selecteert u deze met de linkermuisknop en drukt u op de F2-toets.

Stap 7

Na het aanmaken van een inbox met een nieuw e-mailadres, ontvang je automatisch een e-mail naar het opgegeven adres. Als dit niet gebeurt, controleer dan de juistheid van de opgegeven parameters. Let vooral op de velden "E-mailadres" en "Wachtwoord".

Aanbevolen: