Een Rij Aan Een Tabel Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Rij Aan Een Tabel Toevoegen
Een Rij Aan Een Tabel Toevoegen

Video: Een Rij Aan Een Tabel Toevoegen

Video: Een Rij Aan Een Tabel Toevoegen
Video: Rijen en kolommen toevoegen, verwijderen en verplaatsen 2024, Mei
Anonim

Een van de leiders op het gebied van software, Microsoft, creëerde de Microsoft Office-suite met programma's, die verschillende aangepaste toepassingen omvatte. De Microsoft Word-teksteditor is een van 's werelds meest populaire toepassingen. De werkplek van een kantoormedewerker is al moeilijk voor te stellen zonder. Met de Microsoft Word-editor kunt u documenten van elke complexiteit maken, verschillende lijsten genereren, rapporten, brochures en vele andere soorten documenten maken. Veel ingebouwde Microsoft Word-toepassingen maken het veel gemakkelijker om met documenten te werken. In de editor kunt u tabellen maken met het gewenste aantal rijen en kolommen, vullen met inhoud, of het nu tekst, afbeelding, link, enz. Om te werken met tabellen waarvan de inhoud niet langer alleen tekstuele, maar ook wiskundige of logische informatie is, bevat dit pakket de Microsoft Excel-toepassing. Deze applicatie wordt actief gebruikt door mensen wiens beroep gerelateerd is aan berekeningen, berekeningen en analyses. In de applicatie kun je allerlei soorten grafieken en diagrammen bouwen, wiskundige en andere berekeningen van verschillende mate van complexiteit uitvoeren.

Een rij aan een tabel toevoegen
Een rij aan een tabel toevoegen

Noodzakelijk

Het gelicentieerde programmapakket "Microsoft Office" geïnstalleerd op de computer

instructies:

Stap 1

Als de tabel waarmee u gaat werken in Microsoft Word is gemaakt, is het eenvoudig om een rij aan de tabel toe te voegen. Laten we eens kijken hoe we een rij aan een tabel kunnen toevoegen voor twee versies van Microsoft Word.

Als u versies van Microsoft Word gebruikt die ouder zijn dan 2003, klik dan met de rechtermuisknop op de cel in de rij erboven (of hieronder) die u nodig heeft om rijen toe te voegen. Selecteer in het contextmenu de opdracht "Invoegen" en selecteer in de vervolgkeuzelijst het item dat u nodig hebt in de lijst "Rijen boven invoegen" of "Rijen onderin invoegen".

Als de versie van Microsoft Word die u gebruikt niet ouder is dan 2003, dan kunt u rijen aan de tabel toevoegen door de opdracht "Tabel" in het contextmenu te selecteren, vervolgens de opdracht "Invoegen" in de lijst te selecteren en in het dropdownmenu -down lijst uit deze lijst de regel die u nodig hebt: "Voeg rijen van boven in "Of" Voeg rijen onder toe ".

Ongeacht de versie van Microsoft Word die u gebruikt, kunt u een rij aan het einde van de tabel toevoegen door de cursor in de cel rechtsonder in de tabel te plaatsen en op de Tab-toets op uw toetsenbord te drukken. Onder aan de tabel wordt een rij toegevoegd.

Stap 2

Als u in Microsoft Excel 2003 of hoger werkt, kunt u rijen in een tabel invoegen door de opdracht "Invoegen" te selecteren in het contextmenu in de lijst "Rijen". Een regel hieronder wordt toegevoegd. Als u meerdere regels aan de tabel moet toevoegen, selecteert u het bereik dat u nodig hebt met de muiscursor en volgt u de hierboven beschreven stappen of drukt u op de toetscombinatie "Ctrl +" op het toetsenbord.

Rijen toevoegen in Microsoft Excel 2003
Rijen toevoegen in Microsoft Excel 2003

Stap 3

Als u Microsoft Excel-versie ouder dan 2003 gebruikt, kunt u op deze manier rijen in de tabel invoegen. Selecteer de rij in de bovenstaande tabel (of waaronder) u lege rijen wilt invoegen. Ga naar het tabblad "Home", in de lijst "Werken met tabellen", zoek de groep "Cellen" en selecteer de regel "Invoegen", klik op de pijl rechts van de inscriptie. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de opdracht "Tabelrijen van boven invoegen" of "Tabelrijen van onder invoegen" die u nodig hebt.

U kunt ook rijen invoegen in een Excel-tabel door met de rechtermuisknop in een rij te klikken, de opdracht "Invoegen" in het menu te selecteren en vervolgens een van de items die u nodig hebt: "Tabelrijen boven" of "Tabelrijen onder".

Aanbevolen: