Hoe Een Wachtwoord In De Opera Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord In De Opera Te Verwijderen
Hoe Een Wachtwoord In De Opera Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord In De Opera Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord In De Opera Te Verwijderen
Video: 3 Ways To Unprotect Excel Sheets: Crack AND Restore Unknown Passwords 2024, Mei
Anonim

Meestal vraagt de Opera-browser bij het invoeren van een wachtwoord om toestemming om het op te slaan. Maar wachtwoorden moeten soms worden gewijzigd, dus het systeem biedt een functie voor het verwijderen van wachtwoorden. Maar niet alle pc-gebruikers kunnen dit probleem gemakkelijk oplossen.

Hoe een wachtwoord in de Opera te verwijderen
Hoe een wachtwoord in de Opera te verwijderen

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - de Opera-browser die op de computer is geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Om de memorisatie-instelling uit te schakelen, gaat u naar het menu "Extra", zoekt u het item "Instellingen" en gaat u naar het tabblad met de naam "Wand". Het aangevinkte vakje in de regel "De staaf onthoudt wachtwoorden" instrueert de browser om wachtwoorden te onthouden. Schakel daarom het selectievakje uit om deze functie uit te schakelen. Klik daarna op de knop "OK". In de regel kan Opera alleen wachtwoorden onthouden die door de gebruiker zijn ingevoerd.

Stap 2

Als uw versie van Opera het tabblad "Wand" in de "Instellingen" niet heeft, zoekt u de knop "Geavanceerd" op het paneel in de "Extra". Ga daarheen en ga naar het tabblad "Wachtwoordbeheer". Selecteer uit de lijst met sites die verschijnt waarvan u het wachtwoord wilt verwijderen en klik op de knop "Sluiten". Het wachtwoord wordt geannuleerd.

Stap 3

Om de functie voor het onthouden van wachtwoorden uit uw browser te verwijderen, gaat u opnieuw naar de "Extra", zoekt u de regel "Algemene instellingen", volgt u deze naar het venster "Formulieren" en schakelt u het selectievakje "Wachtwoordbeheer inschakelen" uit. Daarna zal de Opera-browser u niet langer vragen om het wachtwoord te onthouden wanneer u het invoert.

Aanbevolen: