Hoe De Zoekfunctie In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Zoekfunctie In Te Schakelen
Hoe De Zoekfunctie In Te Schakelen

Video: Hoe De Zoekfunctie In Te Schakelen

Video: Hoe De Zoekfunctie In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Met behulp van de "Zoeken"-functie kan de gebruiker snel de bestanden en mappen vinden die hij nodig heeft op de lokale schijven van de computer en verwisselbare media. Meestal zijn er geen problemen met het bellen met de zoekmachine. Als u problemen ondervindt, moet u de juiste instellingen voor de elementen van het systeem instellen.

Hoe de zoekfunctie in te schakelen
Hoe de zoekfunctie in te schakelen

instructies:

Stap 1

De opdracht "Zoeken" wordt aangeroepen via het menu "Start". Als u het niet kunt vinden, kunt u dit op verschillende manieren doen: roep de opdracht op via het item "Deze computer" of configureer de weergave in het menu "Start".

Stap 2

Klik in het eerste geval op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad of in het menu "Start" met de rechtermuisknop. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de opdracht "Zoeken" door erop te klikken met de linkermuisknop. Er wordt een zoekvenster geopend.

Stap 3

Om de weergave van een opdracht in het menu Start aan te passen, drukt u op de Windows-toets of de Start-knop en selecteert u Configuratiescherm in het menu. Klik in de categorie Vormgeving en thema's met de linkermuisknop op het pictogram Taakbalk en Startmenu Eigenschappen.

Stap 4

Alternatieve optie: klik met de rechtermuisknop op een plaats zonder pictogrammen op de taakbalk. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Ga ernaartoe op het tabblad "Startmenu".

Stap 5

Klik op de knop "Aanpassen" tegenover het veld "Menu Start", een nieuw venster wordt geopend. Maak daarin het tabblad "Geavanceerd" actief. Gebruik in de groep Startmenu-items het muiswiel of de schuifbalk om door de lijst te bladeren totdat u Zoeken vindt.

Stap 6

Plaats een markering in het veld "Zoeken" en klik op de knop OK, het extra venster wordt automatisch gesloten. Pas de nieuwe instellingen toe in het eigenschappenvenster van de taakbalk en sluit het met de OK-knop of het [x]-pictogram.

Stap 7

De zoekfunctie is voorzien in mappen. Als u de vereiste knop niet ziet in het geopende mapvenster, selecteert u het item Werkbalken in het menu Beeld en markeert u het subitem Normale knoppen met een markering.

Stap 8

Een andere manier: klik met de rechtermuisknop op de werkbalk en markeer het item "Gewone knoppen" in het contextmenu door erop te klikken met de linkermuisknop. Om te beginnen met zoeken, klikt u op de miniatuur van het vergrootglas.

Aanbevolen: