Een Microsoft Word-document Openen

Inhoudsopgave:

Een Microsoft Word-document Openen
Een Microsoft Word-document Openen

Video: Een Microsoft Word-document Openen

Video: Een Microsoft Word-document Openen
Video: Office: Word, een nieuw document openen 2024, Mei
Anonim

Microsoft Office is ontworpen voor een comfortabele gebruikerservaring. Alle programma's die erin zitten zijn handig en goed doordacht. Microsoft Office Word is een editor voor het werken met teksten. Er zijn verschillende manieren om een Microsoft Word-document te openen.

Een Microsoft Word-document openen
Een Microsoft Word-document openen

instructies:

Stap 1

Om een nieuw Microsoft Word-document te openen, als het pictogram zich in de snelstartbalk bevindt (ruimte op de taakbalk, rechts van de "Start"-knop), hoeft u alleen maar op het programmapictogram te klikken met de linkermuisknop.

Stap 2

U kunt ook op een andere manier een nieuw Microsoft Word-document openen vanuit Snel starten. Als u met de rechtermuisknop op het programmapictogram klikt, verschijnt er een vervolgkeuzemenu waarin u het eerste item - "Openen" moet selecteren.

Stap 3

U kunt ook de weergavemodus voor alle programma's instellen in het menu Start en de map Microsoft Office selecteren. Wanneer u de muisaanwijzer op de opgegeven map houdt in het extra menu dat verschijnt, klikt u met de linkermuisknop op de naam van het Microsoft Office Word-programma (en het bijbehorende jaar). Voor dezelfde doeleinden kunt u de rechtermuisknop gebruiken, wanneer u op de naam van het programma klikt, verschijnt een extra menu waarin u de opdracht "Openen" moet selecteren.

Stap 4

Als Microsoft Office Word al actief is, zijn er verschillende manieren om het opgeslagen document te openen. Voor snelle toegang tot het dialoogvenster (waarin u in de gebruikelijke modus kunt navigeren) drukt u op de toetsencombinatie "Ctrl" en "O".

Stap 5

U kunt ook een document openen door op het Microsoft Office-pictogram in de linkerbovenhoek van het venster te klikken en de opdracht "Openen" te selecteren.

Stap 6

In versies van Microsoft Office Word vóór 2007 wordt een pictogram in de vorm van een map op de werkbalk geplaatst - door op dit pictogram te klikken, kunt u ook een dialoogvenster openen en het benodigde document openen.

Stap 7

Als u een Microsoft Office-bestand wilt openen vanuit de map waarin het is opgeslagen, klikt u met de linkermuisknop op het pictogram of selecteert u met de rechtermuisknop de opdracht "Openen" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 8

Als de editor actief is en u wilt een nieuw leeg document openen, gebruik dan de opdracht "Nieuw" door erop te klikken met de linkermuisknop, of gebruik de toetsencombinatie "Ctrl" en "N". In versies vóór 2007 is er voor hetzelfde doel een pictogram met een lege lei in de werkbalk.

Aanbevolen: