Een Virus Vinden En Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Virus Vinden En Verwijderen
Een Virus Vinden En Verwijderen

Video: Een Virus Vinden En Verwijderen

Video: Een Virus Vinden En Verwijderen
Video: How to Remove Viruses From Your Computer 2024, April
Anonim

Er is zo'n klein onaangenaam ding - het virus wordt genoemd. Ja, niet simpel, maar computer. Het lijkt zo'n kleinigheid, maar het kan grote problemen opleveren. En natuurlijk rijst de vraag - hoe er vanaf te komen. Niet met een koevoet om het er uit te pikken. U moet dit bedrijf verstandig benaderen. En het liefst snel, totdat deze kleine overlast een wereldwijd gedoe wordt.

Een virus vinden en verwijderen
Een virus vinden en verwijderen

instructies:

Stap 1

Zoals gezond verstand suggereert, is de zekerste optie om een antivirusprogramma te installeren. Maar nogmaals, welke? U kunt slechts één zo'n programma plaatsen. Als je twee antivirusprogramma's tegelijk op één computer zet, is dat hetzelfde als Hitler en Stalin opsluiten in dezelfde kamer. De computer stopt onmiddellijk met functioneren en zonder de hulp van een specialist is er geen manier om erachter te komen.

Stap 2

Maar terug naar de antivirus. Op dit moment zijn dat er nogal wat. Ik denk niet dat iemand het exacte aantal zal noemen, want met de ontwikkeling van internet en de populariteit van het beroep van antivirusprogrammeur kunnen er zoveel zijn als je wilt.

Stap 3

De meest populaire antivirusprogramma's in Rusland zijn antivirusprogramma's ontwikkeld door Kaspersky Lab, NOD 32, Dr. Web, Avast en vele anderen. Zoals hierboven vermeld, verbiedt God u om twee antivirusprogramma's tegelijk op uw computer te installeren. De beste en meest effectieve optie zou zijn om de computer één voor één te controleren met verschillende scanprogramma's, MAAR! Na elke scan, succesvol of niet, moet u deze antivirus volledig verwijderen. En alleen in dit geval kunt u de installatie van een andere overnemen.

Stap 4

Er is nog een andere optie. In dit geval hoeft u geen programma's op uw computer te installeren. Het punt van deze methode is dat de computer online wordt gescand. Het is echter de moeite waard om te reserveren dat een dergelijke scan op afstand geen 100% garantie geeft dat het virus wordt gevonden en vernietigd. Daarom werd hierboven aangeraden om de computer met meerdere antivirusprogramma's te controleren, want wat de een niet ziet, kan de ander wel opmerken.

Aanbevolen: