Hoe De Soundtrack In Een Film Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe De Soundtrack In Een Film Te Vervangen
Hoe De Soundtrack In Een Film Te Vervangen

Video: Hoe De Soundtrack In Een Film Te Vervangen

Video: Hoe De Soundtrack In Een Film Te Vervangen
Video: How To: Cinematic Music like Hans Zimmer in 30 Minutes! - FL Studio 20 Tutorial 2024, April
Anonim

Momenteel zijn er voor een groot aantal populaire films, televisieseries en anime versies van alternatieve amateur "stemacteren", gedistribueerd in de vorm van afzonderlijke tracks. Bij sommige toepassingen voor het bekijken van video's kunt u een willekeurig bestand selecteren als een externe audiotrack. Maar als de speler zo'n functie niet heeft, en er moet gekeken worden, zit er niets anders op dan de soundtrack in de film te vervangen. Dit kan worden gedaan met behulp van moderne digitale videoverwerkingstools.

Hoe de soundtrack in een film te vervangen
Hoe de soundtrack in een film te vervangen

Noodzakelijk

is een gratis videobewerkings- en compressietoepassing VirtualDub 1.9.9

instructies:

Stap 1

Upload uw film naar VirtualDub Video Editor. Vouw het item "Bestand" van het hoofdtoepassingsmenu uit en klik op het item "Videobestand openen …" of gebruik de sneltoets Ctrl + O. In het dialoogvenster "Videobestand openen" dat verschijnt, navigeert u naar de doelmap, selecteert u het bestand dat de film bevat en klikt u op de knop "Openen". U kunt de film ook eenvoudig vanuit Windows Verkenner naar het toepassingsvenster slepen of een mapvenster openen via Deze computer.

Stap 2

Geef het bestand op dat als audiobron voor de nieuwe video-audiotrack zal dienen. Klik op de items "Audio" en "Audio van ander bestand …" in het hoofdmenu. Het dialoogvenster "Audiobestand openen" wordt weergegeven. Ga naar de map met het bestand erin, selecteer het bestand in de lijst, klik op de knop "Openen".

Stap 3

Selecteer de opties voor het importeren van audiogegevens. Stel de voorkeurswaarden in in het dialoogvenster "Importopties". Klik op de knop "OK". Voor opties met betrekking tot het definiëren van het formaat van de gegevensstroom, kunt u het beste de waarde "Autodetect" selecteren.

Stap 4

Activeer audiostreamverwerking. Vink in het gedeelte "Audio" van het menu het item "Volledige verwerkingsmodus" aan.

Stap 5

Specificeer uw voorkeurscodec en compressieformaat voor de audiostream. Selecteer in het hoofdmenu de items "Audio" en "Compressie …" om het dialoogvenster "Selecteer audiocompressie" op te roepen. De namen van de beschikbare audio-encoders worden links in de lijst weergegeven. Controleer uw favoriete codec. In de lijst aan de rechterkant wordt een lijst weergegeven met compressie-indelingen voor audiogegevens die door de encoder worden ondersteund. Controleer het formaat. Klik op de knop "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Stap 6

Schakel de applicatie om de videostream te kopiëren zonder verwerking. Vink in het menu "Video" het item "Directe stream kopiëren" aan.

Stap 7

Druk op de F7-toets of selecteer de items "Bestand" en "Opslaan als AVI …" in het hoofdmenu om video op te nemen met een nieuwe audiotrack. Specificeer in het dialoogvenster de naam van het bestand en de map om het op te slaan. Klik op de knop "Opslaan". Wacht tot de bewerking is voltooid. De voortgang van de bestandsvorming kan worden bekeken in het dialoogvenster "VirtuaDub Status". U kunt de bewerking afbreken door op de knop "Afbreken" te klikken.

Aanbevolen: