Hoe Het Toetsenbord Van De Laptop Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord Van De Laptop Te Verwijderen
Hoe Het Toetsenbord Van De Laptop Te Verwijderen

Video: Hoe Het Toetsenbord Van De Laptop Te Verwijderen

Video: Hoe Het Toetsenbord Van De Laptop Te Verwijderen
Video: How to Fix Laptop Keyboard Not Working | Windows 10, 8, 7 2024, Mei
Anonim

Als op je favoriete laptop de toetsen niet meer stevig klikken, en om de gewenste letter op het scherm te zien, moet je soms met moeite meerdere keren op de bijbehorende knop drukken, dan is het tijd om het toetsenbord schoon te maken.

Hoe het toetsenbord van de laptop te verwijderen
Hoe het toetsenbord van de laptop te verwijderen

instructies:

Stap 1

Zoek allereerst op de website van de fabrikant een handleiding voor reparatie en onderhoud van laptops van uw model. Meestal tonen ze in detail de volledige reeks acties om componenten te demonteren. Bovendien kunnen er in verschillende laptopmodellen bepaalde ontwerpkenmerken van de houders zijn, waarmee het ook raadzaam is om u vertrouwd te maken voordat u het toetsenbord zelf van de laptop gaat verwijderen.

Stap 2

Zet je laptop uit. Koppel hem los en verwijder de batterij.

Stap 3

Afhankelijk van het ontwerp van uw model en de bevestigingsmiddelen kunt u het toetsenbord van de laptop verwijderen door een kleine horlogeschroevendraaier te gebruiken om de schroeven los te draaien waarmee het op de achterkant van de behuizing is bevestigd, of door de speciale vergrendelingen naar buiten te drukken waarmee het toetsenbord direct aan de voorkant van de zaak. Voor de meest gemakkelijke toegang vanaf de voorkant, klapt u de laptop zo wijd mogelijk open.

Stap 4

Til het toetsenbord op, houd het aan één kant vast en verplaats het naar de monitor om het uit de sleuven te halen.

Stap 5

Het toetsenbord is met een dunne lintkabel aangesloten op de connector die eronder zit. Maak deze lintkabel voorzichtig los en je hebt een volledig verwijderd laptoptoetsenbord in handen.

Stap 6

Installeer het toetsenbord in omgekeerde volgorde. Probeer tegelijkertijd het dunne lint dat het met de connector verbindt niet te buigen of anderszins te beschadigen.

Aanbevolen: