Hoe Samsung R60 Laptop Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung R60 Laptop Uit Elkaar Te Halen
Hoe Samsung R60 Laptop Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Samsung R60 Laptop Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Samsung R60 Laptop Uit Elkaar Te Halen
Video: Samsung r60 plus 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd is het noodzakelijk om computers en laptops te reinigen van stof en vuil dat zich erin heeft opgehoopt, om het toetsenbord te reinigen van cookies die daar zijn terechtgekomen, of gewoon om de configuratie te wijzigen. Demontage van veel laptopmodellen vindt op verschillende manieren plaats.

Hoe Samsung R60 laptop uit elkaar te halen
Hoe Samsung R60 laptop uit elkaar te halen

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier;
  • - geen scherp mes.

instructies:

Stap 1

Koppel de laptop los van de stroombron, verwijder de batterij en koppel de stroomdraden los. Schroef alle bevestigingen van de achterkant van de behuizing los.

Stap 2

Verwijder het deksel van het hardeschijfgedeelte, het is daar het grootste. Wrik het voorzichtig los met uw vingers of een zacht mes, om het oppervlak niet te beschadigen. Schroef de bevestigingen van de harde schijf los en verwijder deze door de draden los te koppelen.

Stap 3

Verwijder de schijf op dezelfde manier. Wees vooral voorzichtig met hem. Er zal nog een bevestigingsmiddel onder zitten. Schroef het los. Verwijder de RAM-modules (dit is niet nodig), maak de wifi-antenne los.

Stap 4

Draai de laptop om met de monitor naar boven, draai de bouten los van het paneel boven het toetsenbord. Wrik het voorzichtig totdat de houder op zijn plaats klikt. Wees voorzichtig, dit is een zeer kwetsbaar onderdeel. Draai vervolgens de laptop om. Verwijder het toetsenbord voorzichtig. Het wordt niet aanbevolen om het volledig met knoppen te demonteren, omdat het kleine fragiele elementen bevat die heel gemakkelijk kunnen breken of verliezen.

Stap 5

Verwijder het paneel met de aan / uit-knoppen met een niet-scherp mes, op dezelfde manier maak je de clips aan de zijkant van het batterijcompartiment los, waarvan er slechts 4 zijn. Draai de laptop om.

Stap 6

Verwijder het paneel dat zich onder het toetsenbord bevond door het een beetje los te wrikken met een schroevendraaier en de clips los te draaien. Je zult nog twee verborgen bevestigingsmiddelen zien, draai ze los. Koppel het touchpad, de luidsprekers en het scherm voorzichtig los, wees vooral voorzichtig met de kabels en kabels van de apparaten - veel van hen zullen dan moeilijk te bereiken zijn.

Stap 7

Draai de laptop weer om met de achterklep omhoog, klap het hoofdpaneel eraf, haal de koeler eruit en maak de computer schoon van vuil en stof, hiervoor kunt u een stofzuiger of een ander geschikt middel gebruiken. De montage vindt in omgekeerde volgorde plaats.

Aanbevolen: